Arctic AK 346BS+ – combina frigorifică ieftină

Dacă ești în căutarea unei combine frigorifice noi și îți dorești un model încăpător, cu un consum mic și un preț bun, modelul Arctic AK 346BS+ s-ar putea să îți placă foarte mult. Acesta îmbină perfect toate cerințele de mai sus, fiind unul dintre cele mai atractive din clasa lui. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1233 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre modelele cele mai ieftine de pe piață. Dacă vrei să cumperi combina în rate, acestea încep de la 42 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Comabina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Combina se remarcă printr-o capacitate destul de mare de depozitare, un sistem automat de dezghețare pentru frigider și un consum energetic redus. Din păcate, congelatorul nu beneficiază și el de un sistem automat de dezghețare, dar acest lucru ar fi crescut ceva mai mult prețul, așa că poate fi trecut cu vederea.

Designul combinei este unul aparte, aceasta fiind disponibilă pe argintiu. Ușile combinei sunt prevăzute cu mânere  verticale. Deschiderea standard se face spre dreapta, dar ușile sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate muta și pe cealaltă parte dacă este nevoie.  Combina are dimensiunile de 185.3 x 59.5 x 60 cm.

Poze cu combina frigorifică Arctic AK 346BS+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Combina are un volum brut de 340 de litri, fiind destul de încăpătoare și făcând față, cu ușurință, depozitării unor cantități mari de alimente, precum cele din apropierea sărbătorilor de iarnă. După modelul standard, frigiderul este plasat în partea de sus a combinei, iar congelatorul este plasat în partea de jos.

Frigiderul are un volum net de 205 litri și este organizat în 3 rafturi din sârmă. Acestea sunt ajustabile pe înălțime, permițând astfel organizarea personalizată în funcție de dimensiunile recipientelor și alimentelor ce trebuie depozitate la un moment dat. Frigiderul are și compartimente speciale pentru legume și fructe. Pe ușă se găsesc 4 suporturi de înălțimi diferite, astfel încât să poată fi depozitate și sticle. Frigiderul are un sistem de dezghețare automat și beneficiază și de iluminare interioară.

Congelatorul are un volum net de 87 litri și este organizat în 3 rafturi spațioase. Capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore, fiind peste medie. Pentru a menține un preț scăzut, congelatorul nu a fost dotat cu un sistem automat pentru dezghețare. Prin urmare, va trebui să îl dezgheți tu manual din când în când. Congelatorul dispune de o funcție de super-congelare.

Arctic AK 346BS+ are drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, combina are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Termostatul este reglabil, iar autonomia fără curent este de 18 ore. Astfel, combina va păstra în continuare alimentele în siguranță chiar și în cazul penelor de curent sau în cazul unor defecțiuni la panoul electric. Combina beneficiază și de un sistem de siguranță care avertizează atunci când ușa este lăsată deschisă.

Combina frigorifică se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum foarte redus, cu până la 25% mai redus decât al modelelor obișnuite. Consumul anual este de doar 267 kWh.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • preț rezonabil,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • nu are sistem de răcire No Frost,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Arctic AK 346BS+ este o combină frigorifică cu o capacitate suficient de mare, ce poate fi găsită la un preț destul de decent pentru a nu-ți goli buzunarul.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.