Arctic AK 326+ – combina frigorifică medie

Arctic AK 326+ este o combină potrivită pentru cei care își doresc un model de buget redus care să ofere un raport calitate-preț cât mai bun. Combina poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 40 de lei. Modelul este unul dintre cele mai accesibile, oferind în același timp un set de dotări decente. Se remarcă sistemul automat de dezghețare a frigiderului, garniturile antibacteriene, capacitatea mare de congelare și consumul redus. Alegerea este astfel una inspirată pentru persoanele care caută o combină ieftină de calitate. În plus, garanția extinsă face pachetul cu atât mai atractiv.

Combina are un design clasic, fiind disponibilă pe alb și având accente argintii pe mânere și în partea de sus a ușii frigiderului. Modelul este unul de dimensiuni medii, ocupând un spațiu de 175.4 x 59.5 x 60 cm și putând fi încadrat cu ușurință și în bucătăriile mai mici. Ușile se deschid în mod standard spre dreapta și sunt reversibile. Acestea sunt prevăzute cu mânere verticale pentru o deschidere mai ușoară. Interiorul este iluminat.

Poze cu combina frigorifică

Arctic AK 326+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 270 de litri, aceasta fiind una suficientă pentru 2-3 persoane.

Frigiderul are o capacitate de 183 de litri. Acesta este organizat în 3 rafturi alcătuite din sârmă. Rafturile sunt ajustabile pe înălțime, permițând adaptarea la recipientele pe care le ai de depozitat. Există de asemenea două compartimente pentru fructe și legume. Pe ușă vei găsi 4 suporturi de diferite dimensiuni. Garniturile sunt dotate cu un sistem antibacterian care ține mucegaiul și bacteriile la distanță. În mod surprinzător pentru acest nivel de preț, frigiderul beneficiază de un sistem automat de dezghețare. Prin urmare, formarea de gheață este redusă, iar curățarea este mult mai ușoară.

Congelatorul are o capacitate de 87 de litri și este la rândul său organizat în 3 sertare. Acestea sunt alcătuite dintr-un plastic transparent rezistent și oferă o vizibilitate bună, așa că nu va mai trebui să ghicești în ce sertar se află alimentul dorit. Capacitatea de congelare este de 5 kg în 24 de ore, fiind ușor mai mare decât media acestei categorii de preț. Este disponibilă o funcție pentru super-congelare, ideală pentru momentele în care ai nevoie să congelezi ceva rapid sau vrei să congelezi o cantitate mare de alimente pentru o perioadă lungă de timp. Sistemul de dezghețare al congelatorului este manual, fiind necesar să îl dezgheți chiar tu de 2-3 ori pe an.

La nivel tehnic, modelul folosește un compresor și are termostatul reglabil. Pentru răcire este folosit agentul R600a. Drept accesorii vei primi un suport pentru ouă și o tăviță pentru gheață.

În ceea ce privește consumul, combina se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, fiind prin urmare foarte economică. Consumul energetic anual este de 272 kWh. Aparatul are o autonomie fără curent de 18 ore, păstrând alimentele în siguranță în cazul unor pene de curent.

Producătorul acordă o garanție extinsă de 3 ani, oferind un avantaj în plus față de unele modele concurente.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu dispune de sistem de răcire NO FROST

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.5
Design - 8.5
Performanțe - 8.3

8.4

O alegere accesibilă

Arctic AK 326+ este o combină frigorifică cu o capacitate medie, ce o face potrivită pentru o familie mică, cu un buget mediu.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.