Arctic AK 275+ – o combină frigorifică accesibilă

Prețurile combinelor frigorifice au ajuns destul de accesibile, așa că tot ceea ce trebuie să faci este să cauți un pachet care să se potrivească bugetului și nevoilor tale. Arctic AK 275+ este o combină ieftină, cu o capacitate de depozitare medie și un consum redus. Prețul pentru ea este de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre modelele cele mai accesibile de pe piață.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Având în vedere faptul că, în ciuda dimensiunilor mai reduse, are o capacitate bună, un consum redus și benficiază de sistem de dezghețare automată a frigiderului, combina oferă destule argumente de achiziție. În plus, ai garanția calității Arctic, brand renumit pentru produsele sale frigorifice. Așa că, dacă ești în căutarea unei combine frigorifice ieftine și, în același timp, cu dotări decente, modelul acesta este pentru tine.

Designul combinei este unul clasic, aceasta fiind disponibilă pe alb, având uși prevăzute cu mânere standard și o înălțime de 170.5 cm. Deși nu este foarte înaltă, combina are o capacitate de depozitare decentă. Mai exact, aceasta oferă spre utilizare un spațiu total de 237 de litri. Deschiderea se face spre dreapta, dar ușile sunt reversibile, așa că deschiderea se poate muta pe cealaltă parte dacă este nevoie. Accentele argintii de pe mânere și din partea de sus, unde este plasat și logo-ul Arctic, oferă un contrast plăcut.

Poze cu combina frigorifică Arctic AK 275+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Frigiderul este plasat în partea de sus a combinei, iar congelatorul este plasat în partea de jos. Frigiderul are o capacitate de 175 de litri și este organizat în 3 rafturi. Acestea sunt ajustabile, așa că permit depozitarea vaselor de diferite mărimi, în funcție de necesitate. Pentru a se încadra într-un preț mic, producătorul a ales să doteze frigiderul cu rafturi de sârmă. Există compartimente speciale pentru legume și fructe, iar ușa este prevăzută cu 4 suporturi. Un aspect de remarcat este faptul că frigiderul are ușa prevăzută cu garnituri antibacteriene. Aceasta împiedică formarea mucegaiului,  păstrând alimentele în mod igienic și în siguranță. Frigiderul are un sistem de dezghețare automat. Frigiderul beneficiază și de iluminare interioară.

Congelatorul are o capacitate de 62 de litri și este organizat în 3 compartimente spațioase. Capacitatea de congelare este de 3.5 kg în 24 de ore, având un raport destul de bun. Din păcate, congelatorul nu beneficiază și el de un sistem automat pentru dezghețare, așa că procesul va trebui realizat manual după un anumit interval. Având în vedere prețul, acest lucru poate fi însă trecut cu vederea.

Arctic AK 275+ oferă drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă. Combina are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Termostatul este reglabil. Nivelul de zgomot este unul redus, acesta atingând valoarea de doar 39 dB. Prin urmare, combina abia își va face simțită prezența.

Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, așa că are un consum redus. Consumul anual este de doar 227 kWh. Combina are o autonomie fără curent de 18 ore, așa că alimentele vor rămâne în siguranță în cazul unei pene de curent.

Păreri pro şi contra

Pro

  • aspect elegant,
  • preț mic,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • nu are sistem de răcire No Frost,
  • capacitatea nu este prea generoasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Capacitate
Consum

Arctic AK 275+ este una dintre cele mai accesibile combine frigorifice, ce se va potrivi unei familii mici, cu un buget limitat.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.