Arctic AD 255+ – frigiderul ieftin, de încredere

Pentru bucătăriile mai mici sau casele cu un număr mai redus de persoane frigiderul reprezintă opțiunea cea mai potrivită datorită faptului că, spre deosebire de o combină frigorifică, acesta are un consum redus de energie, un preț mai mic și se încadrează în orice spațiu. Arctic AD 255+ este un frigider la preț foarte bun care vine însoțit de garanția de calitate Arctic. Acesta poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1049 lei (verifică preț actualizat), fiind un model foarte atractiv. Pentru cei care vor să îl cumpere în rate, acestea încep de la 33 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Frigiderul este potrivit pentru garsoniere, camere de cămin sau pentru orice bucătărie mai mică. Punctele sale forte sunt consumul redus de energie, sistemul automat de dezghețare a frigiderului și capacitatea destul de mare pentru dimensiunile sale reduse.

Frigiderul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul acestuia este unul standard, acesta fiind disponibil pe alb și având o înălțime redusă. Congelatorul se află în partea de sus și are propria ușă. Ușile sunt prevăzute cu mânere verticale argintii. Deschiderea se face spre dreapta, dar ușile sunt reversibile, așa că direcția de deschidere se poate muta și pe cealaltă parte.  Modelul are dimensiunile de 145.8 x 54 x 60 cm.

Poze cu frigiderul Arctic AD 255+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ciuda dimensiunilor reduse, volumul net total este de 228 de litri. Frigiderul are un volum de 179 de litri și este organizat în 3 rafturi din sârmă. Acestea sunt ajustabile pe înălțime, interiorul fiind ușor de adaptat la tipurile de recipiente ce trebuie depozitate la un moment dat. În partea de jos există un compartiment generos pentru legume și fructe. Pe ușă se găsesc 3 suporturi care permit depozitarea sticlelor și borcanelor de diferite dimensiuni. Frigiderul are un sistem de dezghețare automat și beneficiază de iluminare interioară. Prin urmare, curățarea acestuia și accesul la alimente se face foarte ușor.

Congelatorul are un volum net de 49 de litri. Interiorul acestuia este împărțit în două zone prin intermediul unui raft din sârmă. Capacitatea de congelare este de 3.5 kg în 24 de ore, având un randament bun. Congelatorul nu dispune și el de un sistem de dezghețare automat, așa că acest proces va trebui realizat manual la interval de 6 luni.

Frigiderul are drept accesorii o tavă pentru gheață și un suport pentru ouă.

La nivel tehnic, modelul are un compresor și beneficiază de un termostat reglabil. Pentru răcire este folosit agentul R600a. Un rol important în menținerea prospețimii și igienei alimentelor din frigider îl au garniturile antibacteriene. Aceastea împiedică formarea mucegaiului și protejează alimentele. Autonomia fără curent este de 12 ore, în acest timp alimentele fiind păstrate în siguranță, ca și cum frigiderul ar funcționa în mod normal. Nu mai există astfel riscul ca alimentele să se strice pe timpul penelor de curent sau defecțiunilor electrice.

Arctic AD 255+ se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având prin urmare un consum redus cu până la 25% față de cel al modelelor obișnuite. Consumul anual este de doar 229 kWh. Este de remarcat faptul că modelul are o garanție de 3 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+,
  • design elegant,
  • preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Arctic AD 255+ este un frigider cu o capacitate suficient de mare, ce se potrivește mai degrabă utilizatorilor ce nu au nevoie ca și congelatorul să fie la fel de încăpător.

User Rating: 0.45 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.