AllCall Rio – un smartphone de buget cu care poți să spargi nuci! + GIVEAWAY!!!

În ultima perioadă daily driverul meu a fost un smartphone de buget, pe care îl vom oferi ca premiu în cadrul unui nou CONCURS, susținut de prietenii de la iHunt.ro. Este vorba de AllCall Rio, un telefon foarte apreciat pentru rezistența sa. Toate detaliile de participare le găsești ceva mai jos.

Terminalul mobil este numai bun pentru cei ce obișnuiesc să scape telefonul din mână cu ușurință sau lucreză pe șantier, dar nu își doresc un rugged, care să fim sinceri, nu este deloc aspectuos, iar dimensiunile sale nu sunt deloc de neglijat.

AllCall Rio este o construcție solidă și cum spuneam mai devreme, este un terminal mobil de buget, cu un preț de 395 lei, așa că așteptările în ceea ce-l privește trebuie să fie realiste.

giveaway-allcall-rio

Vine în două variante de culoare, negru și auriu. Are o diagonală de 5 inch, ecran IPS Sharp și o rezoluție de 1280 x 720p. Nu este chiar ușor, cântărește 193 gr, dar acest aspect nu-i neapărat un lucru rău, căci producătorii au folosit materiale de bună calitate și în plus au dat atenție la detalii: spatele din plastic cu linii curbate, marginea metalică și ecranul ce vine acoperit cu 3 straturi de sticlă curbată, stratul de la exterior având grosimea de 1,8 mm. Tocmai acest aspect îl face pe AllCall Rio să fie atât de rezistent, astfel încât să nu-ți dea emoții în cazul în care îl scapi din mână. Mai mult de atât, producătorul susține că este atât de rezistent, încât nu doar că face față accidentelor banale, ci poate fi folosit la spart nuci, bătut cuie sau se poate trece chiar și cu mașina peste el.

Deși primește o bilă albă pentru rezistență, telefonul vine și cu un minus, în anumite momente ecranul nu reacționeză atât de bine la atingere…

În ceea ce privește performanțele sale, AllCall Rio este antrenat de un procesor cam vechiuț, MediaTek 6580, vine cu 1 GB de RAM și o placă grafică Mali-400. Are o memorie internă de 16 GB, cu posibilitatea de a fi extinsă printr-un card MicroSD de 32 GB. Dispune de jack-ul de 3,5 mm, o raritate în zilele noastre când vine vorba de telefoane, însă nu vei găsi căști în cutie.

O bilă albă primește și pentru camera duală de pe spate, care se descurcă decent, având în vedere prețul telefonului. Una este de 8 MP, iar cealaltă de 2 MP. Camera frontală de doar 2 MP, nu știu cât de des o vei folosi pentru selfieuri.

În ceea ce privește autonomia, bateria de 2700 mAh, duce fără griji o zi întreagă de utilizare intensă. Încărcătorul de 1Ah va încărca telefonul în aproximativ 2,5 h.

Ecranul este acoperit cu folie protectoare, așa că o perioadă nu va trebui să faci investiții în această direcție, dar totuși în momentul în care va fi cazul, foliile Smart Protection ar putea fi o soluție bună. Noi le-am testat și ne-au convins.

De apreciat este și faptul că rulează sistemul de operare Android Nougat. Multe telefoane mai puternice nu primesc update la Android 7.0.

În concluzie AllCall Rio este un smartphone de buget, ce-și face bine treaba pentru categoria de preț din care face parte. Mai mult de atât, nu te va durea buzunarul, dacă cumva îl scapi din mână sau te decizi să-l supui unor teste de rezistență.

GIVEAWAY

Update 2.04.2018:

Câștigătorul concursului ce are ca premiu un smartphone AllCall Rio este Grigore Vasile. Felicitări! – vezi extragerea!

Așa cum îți spuneam la început, vom organiza un nou concurs, iar telefonul va ajunge la unul dintre voi. Condițiile de participare sunt următoarele:

1. Abonează-te la canalul de YouTube Gadget-Review.ro, dacă nu ai făcut-o deja

2. Lasă un comentariu la postarea de concurs din Facebook, în care tăguiești doi prieteni pentru care ai alege acest telefon.

Concursul începe astăzi și se încheie pe data 31 martie.

Asigură-te că ai urmat cei doi pași de participare și telefonul poate fi al tău.

Termenii și condițiile de participare le găsești aici.

Un comentariu

  1. glodeanu-carata catalina

    m-am inscris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.