AKAI TVL327 – televizorul non-smart cu dotări atractive

De multe ori, modelele care aparțin unor branduri mai puțin cunoscute oferă dotări mai atractive decât cele de brand pentru un preț accesibil. Acesta este și cazul televizorului AKAI TVL327. Este disponibil în magazine la un preț de 999 lei(verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun. În ciuda faptului că nu este un model de brand, acesta oferă o experiență foarte bună de vizionare.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul este poate singurul aspect la care se simte o diferență majoră față de modelele de brand, televizorul având o construcție care seamănă foarte mult cu cea a unui monitor. Acest lucru se datorează carcasei alcătuite dintr-un plastic negru lucios și suportului înalt. Suportul are însă un picior plat destul de lat, care mai scade din asemănarea cu cele de monitor. De asemenea, rama este destul de subțire. Televizorul are dimensiunile de 730 x 460 x 20 mm.

Poze cu televizorul

AKAI TVL327

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul acestuia are diagonala de 80 cm, fiind potrivit pentru o cameră nu foarte mare. Rezoluția de 1366 x 768 pixeli este potrivită pentru dimensiunile ecranului, deși era bineînțeles loc și de mai bine. Claritatea este bine pusă în evidență, imaginile oferind detalii destul de mărunte. Ecranul beneficiază de o luminozitate continuă de 300 cd/mp, stând mai bine la acest capitol decât destule modele de branduri mai cunoscute. Contrastul și culorile au rezultate decente, fiind nici suprinzătoare, dar nici lăsând de dorit. Televizorul este o bună opțiune pentru cei care vor să facă trecerea de la un model vechi la unul de actualitate.

Sistemul audio are o putere de 20 W și oferă un sunet de calitate, cu volum bun și o claritate suficientă pentru a pune în valoare experiența de vizionare. Modelul are un player multimedia integrat, așa că vei putea asculta muzică direct de pe un stick USB sau un MP3 player.

De asemenea, televizorul poate reda o serie largă de formate video, fiind de folos pentru cei care vor să urmărească filme de pe stick pe ecranul mare, fiind suportate formatele PAL, NTSC, SECAM, MPG, MKV etc. Totodată, televizorul este dotat cu un tuner digital DVB-T.

La nivelul port-urilor vei găsi un număr foarte atractiv de 3 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 intrare Scart, 1 intrare component, una video composite și una de PC. Vei putea astfel să conectezi pe lângă stick-uri și laptop-uri, PC-uri, console de joc, playere Blu-ray sau DVD, sisteme audio externe etc. Port-urile HDMI sunt suficiente pentru a permite conectarea concomitentă a mai multor dispozitive externe iar acest lucru este de apreciat, multe dintre modelele de brand fiind trase în jos de acest aspect.

Televizorul este potrivit pentru cei interesați de vizionarea clasică a canalelor tv și vizionarea conținutului de pe dispozitive externe.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț decent
  • sunet bun
  • conectivitate foarte atractivă

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8
Display - 7.7
Conectivitate - 7.9

7.9

O alegere accesibilă

AKAI TVL327 este un televizor cu o diagonală de 80 cm, cu un preț destul de decent, potrivit pentru cei ce nu sunt interesați de funcțiile Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.