Akai LT-3220AD – cu o diagonală de 81 cm și un preț mic

Te-ai hotărât în sfârșit să te aliniezi la noua gamă de televizoare slim, dar îți dorești un model care să nu îți golească buzunarele? Noi îți propunem astăzi să îți arunci un ochi peste modelul Akai LT-3220AD. Are un preț de aproximativ 800 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îl încadrează în categoria televizoarelor de buget. Deși inițial nu am avut mari așteptări în ceea ce privește designul acestui model, mărturisesc faptul că am rămas plăcut impresionată, în momentul în care am descoperit detalii atât de bine lucrate, faptul că rama ce încadrează imaginea este atât de subțire. Sincer pot spune că modelul este comparabil cu televizoare mult mai scumpe ale brandurilor mari.

Din punct de vedere al designului, televizorul se remarcă prin bun gust și eleganță. Suportul pe care se sprijină este unul dreptunghiular, destul de solid, pe care prefer să îl demontez. Consider că televizorul s-ar potrivi mult mai bine pe un suport cu înclinare verticală. În felul acesta aș economisi și ceva spațiu. Are o greutate de 9,8 kg, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de mutat în cazul în care sunteți amator de modificări frecvente prin casă.

Poze cu televizorul Akai LT-3220AD

Akai LT-3220AD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Akai LT-3220AD este un model ce face parte din gama 2014, recent lansată pe piață, ce vine echipat cu cele mai noi și utile funcții. Are o diagonală standard de 81 cm, ideală pentru o cameră nu extrem de mare și asigură o imagine HD, cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, ceea ce înseamnă o calitate destul de bună, dar și un unghi de vizibilitate de 178/178 grade. Sonorizarea este întreținută de 2 boxe a câte 10 W, ce asigură suficientă putere pentru a reda un sunet clar și dinamic.

Având în vedere că discutăm despre un model de ultimă generație, este evident că încorporează și un tuner digital DVB-T, DVB-C, care va reda canalele în format HD, fără ca utilizatorul să mai fie nevoit să plătească în plus la abonamentul TV. Pe partea de conectivitate televizorul Akai dispune cam de tot ceea ce un utilizator uzual ar putea avea nevoie: Slot CI, 3 porturi HDMI, Scart, intrare component și o intrare video composite.

Modelul Akai vine însoțit de o telecomandă destul de ușor de utilizat chiar și de către cei mai puțin experimentați într-ale tehnologiei, prin urmare un astfel de televizor ar putea fi un cadou excelent pentru părinți sau pentru bunici. Cu siguranță se vor bucura de o asemenea schimbare în viața lor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • diagonală de 81 cm,
  • ieftin,
  • HDMI,

Contra:

  • nu e Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Akai LT-3220AD este un televizor din gama 2014, dotat cu o mulțime de funcții, ce poate fi achiziționat la un preț destul de mic.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.