Akai LT-2670AB – un TV ideal pentru dormitor

Te gândești să le faci o bucurie părinților tăi oferindu-le un televizor, însă nu te-ai decis asupra unui anumit model? Ce părere ai de televizorul Akai LT-2670AB, ce poate fi găsit la un preț de aproximativ 900 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un aspect plăcut. Întâi de toate aș dori să specific faptul că are o diagonală potrivită, de 66 cm, suficient zic eu pentru un dormitor nu foarte mare. Nu va obosi privirea utilizatorului, și cu siguranță își va găsi un colț unde să fie așezat destul de ușor.

Având un picior dreptunghiular, televizorul poate fi așezat pe o comodă tv sau de ce nu poate fi suspendat pe un perete. În felul acesta se va face și economie de spațiu. Din punct de vedere al designului, televizorul arată extraordinar de bine, ramă slim, panou subțire, aș putea spune chiar că poate concura lejer cu modele mult mai scumpe și mult mai cunoscute. De asemeni este destul de ușor de utilizat, astfel că nu le va da bătăi de cap părinților ce nu se prea împacă cu tehnologia avansată.

Poze cu televizorul Akai LT-2670AB

Akai LT-2670AB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Akai face parte din gama lansată de producător în 2013, prin urmare este echipat cu funcții noi și cu tehnologii de ultimă generație. Diagonala atinge o dimensiune de 66 cm, suficient cât să creeze o atomsferă plăcută într-o cameră nu foarte mare. Modelul Akai dispune de o rezoluție HD, de 1365 x 768 pixeli și oferă un unghi de vizibilitate excelent, de 178/178 grade, ceea ce presupune că din orice unghi veți privi, imaginea nu va fi distorsionată.

Pe partea audio, producătorul nu oferă prea multe detalii, doar că modelul încorporează un sistem audio stereo. Având în vedere că este un model relativ nou, deține și un tuner digital DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4, ce vă permite să urmăriți posturile în format HD, fără a mai avea nevoie de un receiver de la furnizorul de servicii TV. În felul acesta veți reuși să faceți și ceva economie cu abonamentul și totodată să vă bucurați de cele mai bune servicii.

Pe partea de conectivitate, producătorul oferă cam tot ceea ce ați putea avea nevoie de la un tv: un port HDMI, un port USB 2.0, Scart, intrare PC și minijack căști. Cu siguranță părinții vor fi încântați de un asemenea cadou.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • HDMI,
  • unghi de vizibilitate bun

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Akai LT-2670AB este un televizor cu o diagonală optimă pentru un dormitor, așa că dacă vă gândiți să faceți un cadou, această opțiune merită luată în calcul.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.