Akai LT-2407AB – un televizor pentru camere mici

Iubim tehnologia LED, însă nu toți ne permitem televizoare de zeci de milioane, cu diagonale impresionante și sinceră să fiu sunt convinsă că mulți dintre noi nu ar avea nevoie de așa ceva. Pentru camera părinților, a bunicilor sau a copiilor aș recomanda mai degrabă televizorul Akai LT-2407AB, un televizor cu o diagonală decentă și cu un preț pe măsură. Costă numai 700 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un aspect plăcut, ce cu siguranță se va potrivi chiar și unei bucătării.

Din punct de vedere al designului modelul aduce foarte mult cu primele televizoare LED, doar că acesta are rama ce încadrează imaginea puțin mai subțire, în rest același picior dreptunghiular ce poate fi înlăturat în cazul în care montați televizorul pe perete.

Poze cu televizorul Akai LT-2407AB

Akai LT-2407AB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Akai este un producător cu vechime pe piața electronicelor și electrocasnicelor, aspect ce conferă încredere utilizatorului. Televizorul Akai face parte din gama lansată în 2013 de producător, ceea ce înseamnă că este echipat cu cele mai noi funcții și dispune de cele mai bune caracteristici.

Are o diagonală de 61 de cm, ideală pentru o cameră micuță, astfel încât să nu ocupe mult spațiu și totodată nici să nu obosească privirea utilizatorului. Rezoluția imaginii este HD și oferă un unghi de vizibilitate destul de bun, de 160/170 grade. Imaginile sunt susținute de caracteristicile: Zoom Mode, Comb Filter 3D și Progressive Scan ce ajută la caritate, oferă un contrast mai bun și culori mai apoape de cele reale.

Tunerul digital DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4 oferă posibilitatea de a vizualiza posturile HD fără a mai avea nevoie de un abonament digital, prin urmare vă veți bucura de servicii mai bune fără a fi nevoiți să plătiți în plus.

Pe partea de conectivitate televizorul încorporează: un port HDMI, un port USB 2.0, Scart, o intrare PC, o ieșire audio digitală și ieșire căști. Prin urmare televizorul poate fi folosit și pe post de monitor în cazul în care aveți nevoie de o diagonală mai generoasă.

Cântărește doar 5 kg, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de mutat atunci când faceți curățenie sau vreți să faceți mici modificări prin locuință.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • HDMI,
  • tuner digital

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Akai LT-2407AB este un televizor ce are un preț decent și o diagonală potrivită pentru un dormitor sau de ce nu pentru bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.