Akai LT-1910 AD – televizorul HD pentru dormitor, birou sau bucătărie

Pentru mulți dintre pasionații de jocuri, televizoarele de mici dimensiuni se dovedesc a fi o soluție mult mai atractivă decât monitoarele. Acest lucru se datorează în mare parte posibilității acestora de a funcționa atât pe post de monitor, cât și pe post de televizor, fără a mai fi nevoie de adaptori sau tunere. Akai LT-1910 AD este un astfel de televizor-monitor, care vine însoțit de un preț foarte bun. În ceea ce priveşte preţul la care poate fi achiziţionat televizorul, acesta este de aproximativ 569 lei(verifică preț actualizat).

Designul televizorului este unul simplu, acesta fiind disponibil pe negru și având carcasa alcătuită dintr-un plastic lucios. Suportul este unul jos și prevăzut cu un picior plat care oferă o stabilitate bună, în timp ce dimensiunile mai mici fac televizorul să semene destul de mult cu un monitor. Spre deosebire de acestea însă, nu vei găsi butoane de ajustare a setărilor la baza ecranului.  Modelul are dimensiunile de 502 x 345 x 96 mm și o greutate de doar 3.2 kg, găsindu-și ușor loc pe birou și fiind ușor de mutat dintr-o parte în alta sau chiar și de fixat pe perete, în situația în care este folosit ca televizor pentru dormitor sau bucătărie.

Poze cu televizorul

Akai LT-1910 AD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 47 cm și oferă o vizibilitate foarte bună, iar imaginile sunt redate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, având o claritate satisfăcătoare care este îmbunătățită suplimentar prin intermediul funcției Noise Reduction. Ecranul este iluminat prin LED-uri și susține o luminozitate continuă de 200 cd/mp care permite setarea unui contrast ridicat, contrastul dinamic având valoarea de 50000:1, iar timpul de răspuns al ecranului fiind de 6.5 ms.

Unghiul maxim de vizonare pe verticală este de 170 de grade, în timp ce unghiul pe orizontală este de 160 de grade. Prin urmare, acestea sunt suficient de generoase pentru a permite vizionarea corectă din orice poziție.

Un aspect atractiv în cazul în care televizorul este folosit pe post de monitor este că acesta este dotat cu difuzoare stereo, așa că nu va mai fi nevoie să asociezi un set de boxe, economisind spațiu pe birou. Difuzoarele au o putere de 6 W, iar televizorul are un player media integrat, putând reda muzică direct de pe un stick USB.

Un alt aspect atractiv este reprezentat de prezența mai multor port-uri pentru asocierea de dispozitive externe, astfel că există 1 port HDMI, 1 port USB  și câte o intrare Scart, component, video composite și de PC. Vei putea conecta atât PC-uri și laptop-uri, cât și console de joc, playere Blu-ray, camere foto etc. În același timp, modelul este dotat cu un tuner digital DVB-T, DVB-C, care permite redarea programelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Modelul Akai este un televizor de mici dimensiuni foarte atractiv, potrivit atât pentru bucătărie sau dormitor, cât și pentru gaming sau utilizarea în spațiul de lucru, raportul calitate-preț fiind foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • dispozitiv ce funcționează 2 în 1, ca televizor sau monitor
  • sistem audio integrat
  • prețul foarte bun

Contra:

  • timpul de răspuns putea fi o idee mai bun

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Display - 7.7
Conectivitate - 7.2

7.8

O alegere accesibilă

Akai LT-1910 AD este un televizor cu o diagonală de 47 cm, ce se va potrivi într-un dormitor micuț sau de ce nu în bucătărie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.