Akai LT-1909AB – ideal pentru camera copiilor

Îți dorești un televizor mic pentru bucătărie sau poate pentru camera copiilor, și parcă nu prea ai vrea să investești prea mult pentru o astfel de achiziție? Noi îți propunem modelul Akai LT-1909AB, ce se bucură de un preț de aproximativ 500 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent pentru un televizor LED.

Din punct de vedere al designului vorbim de un televizor cu un aspect destul de simplist, însă raportându-ne la prețul său, nu cred că este cazul să avem pretenții exagerate. Se sprijină pe un picior dreptunghiular, ce poate fi demontat în cazul în care se dorește a fi montat pe un suport de perete.

Poze cu televizorul Akai LT-1909AB

Akai LT-1909AB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Akai LT-1909AB face parte din cea mai recentă gamă lansată de producător, prin urmare veți beneficia de cele mai noi funcții. Are o diagonală mică, de doar 47 cm, însă pentru copii eu zic că este suficient cât să nu le obosească ochii, iar în cazul în care este ales pentru o bucătărie zic că nu aveți nevoie de un televizor mai mare de atât. Rezoluția este HD, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de imagini destul de clare.

Pe partea de sunet, televizorul încorporează un sistem stereo, ce asigură un sunet destul de clar și plăcut. Deși vorbim de un televizor low-budget, acesta dispune și de tuner digital, ce vă ajută să vedeți posturile HD, fără să fiți nevoiți să plătiți în plus pentru acel receiver.

Pe partea de conectivitate, Akai LT-1909AB se bucură de prezența unui port HDMI, SCART și un port USB 2.0. Cântărește decât 4 kg, ceea ce înseamnă că este destul de ușor de mutat, în cazul în care vă decideți să faceți modificări prin casă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preţ accesibil,
  • HDMI,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Akai LT-1909AB este un televizor LED ieftin, ideal pentru camera copiilor sau pentru bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.