Aerul condiționat ce va revoluționa piața

Aparatul-de-aer-condiţionat-Noria
Aparatele de aer condiționat au devenit o necesitate în ultimii ani, mai ales că verile sunt din ce în ce mai fierbinți. Noria, este un start-up din America, ce ne propune un alt tip de aparate de aer condiționat, față de ceea ce știam până acum.

Este vorba de un aparat de aer condiționat modular, ce poate fi utilizat cu ușurință în orice cameră există o fereastră.

Cu un design avangardist, aparatul de aer condiționat este mobil și ușor de folosit. Poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta, în așa fel încât îți vei putea asigura confortul dorit în orice cameră.

Ceea ce trebuie să faci, este să amplasezi carcasa în mod corect sub fereastră și să conectezi aparatul la priză. Modelul Noria este extrem de silențios, poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone, cu Android sau iOS.

Are o capacitate de răcire de 5000 BTU, nu este prea mare, dar cu siguranță îți va pori confortul de zi cu zi. Funcțiile aparatului sunt similare cu cele ale un model standard. Consumul este foarte mic, aparatul încadrându-se în clasa de eficiență energetică A++.

În momentul în care va fi lansat pe piață aparatul de aer condiționat va costa 400 de dolari, însă până atunci iată ce trebuie să știi atunci când îți alegi aparatul de aer condiționat. Fondurile pentru producția în masă a AC-ului au ajuns deja la 385.000 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.