Overmax a lansat două noi produse: ActiveCam 3.3 și X-Bee drone 6.1

Overmax a lansat săptămâna aceasta două noi produse: o cameră de acțiune ActiveCam 3.3 și o dronă X-Bee drone 6.1. Au un preț rezonabil, astfel că fie te poți bucura tu de ele, fie poți alege să le oferi cadou celor dragi.

ActiveCam 3.3 face parte din seria camerelor de acțiune. Două din ele ți le-am prezentat și noi, este vorba de ActiveCam 2.2 și ActiveCam 3.2, iar zilele acestea avem și un concurs prin care oferim cadou o cameră de acțiune ActiveCam 2.2.

Camera de acțiune ActiveCam 3.3 este perfectă pentru orice tip de sport, venind la pachet cu o groază de accesorii și prinderi, pentru care vei plăti un preț de aproximativ 112,99 euro, ceea ce mi se pare extrem de decent și de accesibil. Camera filmează Full HD, cu 30 fps. Are un unghi de vizibilitate de 170°, la fel de wide precum ActiveCam 3.2.

activacam 3.3

X-Bee drone 6.1 este prima dronă Overmax, ce are 6 elicii. Te întrebi la ce ajută acest aspect? Ei bine zborurile vor fi mai precise, îți conferă libertatea unor cascadorii mult mai reușite. Mai mult de atât, filmările sunt mult mai stabile, ceea ce face ca distracția să fie mult mai intensă. Are un preț recomandat de numai 141,99 euro.

X-Bee drone 6.1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.