Laptop Acer Aspire F5-572G-59TA – Puternic și accesibil

Ești în căutarea unui laptop puternic, care să facă față oricărei provocări? În cazul acesta, îți propun modelul Acer Aspire F5-572G-59TA. Îl poți găsi în oferta magazinului eMAG la un preț de aproximativ 2749 lei(verifică preț actualizat). Prețul nu este deloc mare, ținând cont de caracteristicile sale. Îl poți achiziționa chiar și în rate, în cazul în care bugetul tău este puțin depășit.Ratele lunare sunt de 120 lei.

Laptop-ul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și Evomag.

Laptopul face parte din seria Aspire F, o gamă ce îmbină designul atractiv, cu caracteristici interesante. Laptopul are un design textil pe capac, ce îl face să se distingă cu ușurință de celelalte modele de pe piață. De cum îi ridici clapeta, te întâmpină o tastatură chiclet, completă, ce asigură fiecărui utilizator confortul necesar pe toată durata tastării. Modelul Acer cântărește 2,4 kg și măsoară 24,9 mm în punctul cel mai gros, ceea ce înseamnă că nu îți va fi deloc dificil să îl iei cu tine în vacanțe sau la birou.

Poze cu Acer Aspire F5-572G-59TA

Laptop Acer Aspire F5-572G-59TA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește configurația, laptopul vine echipat cu un procesor Intel Core i5, 6200U, un model Skylake, ce face parte din ultima generație de procesoare lansată de Intel. Skylake-U este familia de procesoare potrivită pentru cei ce își doresc un compromis între portabilitate și performanțe. Procesorul este realizat pe tehnologia de 14 nm și funcționează la o frecvență de 2,3 GHz, însă poate ajunge la 2,8 GHz în cazul activităților prea solicitante, iar acest aspect se datorează tehnologiei Turbo Boost.

Are un chipset grafic Intel HD Graphics 520 integrat pe procesor, ce este utilizat în mod normal pentru activitățile lejere. În felul acesta se obține și un consum de energie mai scăzut. Totuși în momentul în care laptopul rulează aplicații solicitante din punct de vedere al graficii, intră în funcțiune placa video dedicată NVIDIA GeForce 940M, de 2 GB. Având în vedere aceste specificații, îți pot spune că laptopul Acer se va descurca excelent pe partea de office și multimedia, dar îți va permite să rulezi cu decență și jocuri între două activități.

Are o memorie RAM de 4 GB DDR3 și o capacitate de stocare de 1 TB, ceea ce înseamnă suficient spațiu, chiar și pentru utilizatorii ceva mai pretențioși.

Display-ul este Anti-Glare(mat), ceea ce contează destul de mult. Împiedică lumina să se reflecte în el. Vorbim de un ecran cu rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, ce are o diagonală de 15,6 inch.

La capitolul Conectivitate, modelul Acer vine pregătit corespunzător: cu un DVD RW, cu o cameră WEB HD, cu un cititor de carduri SD, cu un port HDMI, cu un port USB 2.0, cu 2 porturi USB 3.0, și bluetooth.

Autonomia sa este de aproximativ 4 ore de lucru, ceea ce zic eu este un timp rezonabil, ce îți permite flexibilitate.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design unic și grațios
  • experienta audio bună datorită tehnologiei Acer TrueHarmony™
  • rezoluție Full HD,
  • SSD de 256 GB,
  • autonomie ok

Contra:

  • doar 4GB RAM ( se poate rezolva prin adăugarea în slotul liber a 4GB RAM)

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Conectivitate - 8.6
Performanțe - 8.6

8.7

O alegere rafinată

Acer Aspire F5-572G-59TA este un laptop cu o configurație puternică potrivit atât unei munci de birou cât și pentru distracție.

Vezi detalii
User Rating: 3.77 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.