5 lucruri pe care Galaxy Z Flip 5 îți oferă libertatea să le faci

Încă de la fondarea sa, Samsung a fost gândit ca un proiect ambițios, inovativ, un game changer într-ale tehnologiei, care să revoluționeze lumea prin produsele sale. Drept dovadă a acestei viziuni mărețe stau cele peste 8500 de brevete de invenție, pe care sud-coreenii le-au adunat în cei 85 de ani de activitate. Am rămas uimită să descopăr implicarea brandului în atât de multe domenii, la care nici cu gândul nu m-aș fi dus(ex. construirea celei mai înalte clădiri din lume – Burj Kalifa sau realizarea de nave maritime).

În ceea ce privește telefoanele mobile, călătoria brandului în această nișă începea în 1996 când lansa primul telefon care utiliza tehnologia CDMA, urmând ca 2010 să marcheze un moment memorabil în istoria companiei, căci avea să lanseze primul smartphone din seria Galaxy S, renumitul Galaxy S1 sau i9000. Acesta a fost primul smartphone care mie mi-a schimbat complet mentalitatea cu privire la telefoane, făcându-mă să realizez că cele cu butoane sunt de domeniul trecutului. Nu pot uita fascinația pe care am avut-o atunci când am scos prima dată telefonul din cutie. Mă simțeam fix ca un copil care primise cea mai tare jucărie ever. Ecranul lui mi se părea atât de generos, tot atunci am făcut cunoștință și cu Android-ul și iată că au trecut deja 13 ani de la acel moment, iar lucrurile s-au schimbat total.

Deși astăzi smartphone-urile sunt total diferite față de modelele incipiente, elementul de wow din 2010, s-a pierdut pentru smartphone-urile clasice și asta se datorează aglomerării de device-uri din zona aceasta, iar atunci când un produs ajunge la maturitate, e timpul pentru a schimbare. Ei bine asta a făcut Samsung în urmă cu 4 ani, când a lansat Galaxy Fold, primul telefon pliabil, invitând astfel utilizatorii către o nouă dimensiune, în care telefonul să fie folosit la un alt nivel. Samsung a fost unul dintre pionierii acestei noi tehnologii, motiv pentru care a reușit să o rafineze tot mai mult, de la un an la altul, de la o generație la alta. Ba chiar și-a creat un portofoliu cu două tipuri de pliabile, unul care se pliază pe verticală și unul care se pliază pe orizontală, dar și pe dorințele cât mai multor utilizatori.

Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 sunt cele mai noi pliabile lansate de Samsung în vara aceasta. Gândite pentru a oferi flexibilitate, dar și libertatea de a fi productiv din orice colț al lumii, cele două telefoane par a ne lansa tot mai insistent provocarea Join the Flip Side. De fapt acesta este și motto-ul noii generații, o invitație către un stil creativ și eficient, diferit de ceea ce oferă un telefon clasic.

Și dacă Z Fold 5 este conceput pentru cei ce își doresc un ecran generos, care să le permită să rămână conectați la activitatea zilnică, fără a mai fi dependenți în totalitate de laptop, ei bine Galaxy Z Flip 5 este ideal pentru cei ce caută un telefon potent, dar suficient de micuț, încât să se strecoare în orice buzunar.

Și pentru că zilele acestea chiar testez noul Galaxy Z Flip 5, iată o listă cu 5 chestii cool pe care Galaxy Z Flip 5 îți oferă libertatea să le faci:

1. Selfie-uri de la distanță, cu camera principală

Practic îl așezi în colțul dorit, pliat la 90 de grade, activezi ecranul secundar astfel încât să vezi pe el dacă ești încadrat corect sau nu, îndrepți palma către ecran și gata fotografia. Și nu este realizată cu camera secundară, ci cu cea principală, despre care știm cu toții că întotdeauna este mai bună decât cea de selfie.

2. Îl poți folosi ca trepied

Este poate funcția cea mai utilă când vine vorba de un pliabil. Pur și simplu îl așezi pe o suprafață plană, pliat la 90 de grade și realizezi fotografia. În cazul în care condițiile de luminozitate sunt mai slabe și ai nevoie de expunere mai lungă, vei putea realiza fotografii mult mai bune, folosind telefonul ca trepied.

3. Super util pentru videocall-uri

Pentru cei ce au multe videocall-uri, Galaxy Z Flip 5 este de mare ajutor. Fie că e vorba de Zoom, Teams sau WhatsApp, smartphone-ul oferă multă flexibilitate, îți poții alege unghiul potrivit, poți permite să se vadă atât cât îți dorești din cadru și nu trebuie să te chinui să ții telefonul în mână sau să îl sprijini de ceva anume. Pur și simplu îl așezi pe masă, în mod pliat și videocall-ul poate să înceapă. Și nici nu-ți obosește mâna.

4. Personalizare Cover Screen

Faptul că de data aceasta Galaxy Z Flip 5 are un ecran atât de generos, de 3,4 inch îți permite să îl personalizezi mai mult ca oricând. Pe lângă vreme, calendar, notificări, acum mai poți adăuga și Maps, Messages și YouTube, astfel încât să le poți accesa fără să mai depliezi telefonul. Pentru a face asta intri în Setări – Cover Screen – Apps allowed on cover screen.

5. Potrivit pentru TikTok/Reeles/Shorts

Da, ai citit bine. Poți realiza conținut pentru rețelele de socializare fără să te filmeze cineva sau fără să fii nevoit să ții telefonul în mână. Ba chiar poți realiza filmări cu alte persoane în cadru. Tot ce trebuie să faci este să activezi funcția de încadrare automată și zoom-ul se va regla în funcție de persoanele care merg, intră sau ies din cadru.

Am lăsat aici doar 5 lucruri cool pe care le poți face cu un Galaxy Z Flip 5, dar cu siguranță lista ar putea fi extinsă. Este pliabilul cel mai compact și bine realizat pe care am pus mâna până acum, iar avantajul lui este ecranul secundar atât de generos, care de data asta se dovedește a fi mai util ca oricând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.