5 gadget-uri cu prețuri aniversare pe Gearbest!

Așa cum îți spuneam în articolul anterior, Gearbest serbează în această perioadă 5 ani de activitate cu cele mai atractive promoții. Nouă ne plac gadget-urile din China. Și aici pe site, dar și pe canalul de YouTube, v-am tot spus de-a lungul timpului despre o groază de produse de pe Gearbest, cu prețuri mult mai competitive decât oferă magazinele românești. Iar acum că retailerul chinez a introdus și plata ramburs la livrare, este mult mai tentant să comanzi de pe site-ul chinezilor.

Ne cam fac cu ochiul destul de multe oferte, dar vom alcătui o listă cu 5 dintre cele mai atractive reduceri:

1. Trotinetă electrică Xiaomi Mijia M365 – este fără doar și poate cea mai tare jucărie pe care am testat-o în ultima perioadă. Review-ul ei îl găsești și pe site, iar în curând va veni și pe canalul de YouTube un review mai detaliat. Acum beneficiază de o reducere destul de mare, putând fi achiziționată la prețul de doar 389,99$.

trotineta-xiaomi-m365-p1

2. Xiaomi Pocophone F1 – este un telefon foarte lăudat, cu specificații bune, la un preț extrem de bun. În 6 zile Gearbest pune la bătaie 5 unități la prețul de 55$. Știu, e greu să fii atât de norocos încât să prinzi unul dintre cele 5 telefoane reduse, dar nu se știe niciodată.

3. Xiaomi Mi 8 – este redus la 255,99$ de la 358, 79$. Are 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă, iar la interior este antrenat de un procesor Snapdrago 660.

4. Termomentru Xiaomi Mi Home iHealth – este redus la 25,49$, de la 37,05$. Este un termometru digital, fără infraroșu, ideal pentru a măsura temperatura corpului. Consider că este mult mai igienic decât cel clasic și mai mult de atât, poate fi de folos părinților pentru a lua temperatura micuților rapid și precis. Temperatura poate fi măsurată prin simpla atingere a dispozitivului de fruntea pacientului, chiar și atunci când acesta doarme.

5. Robot de aspirare MinSu NV – este un robot de aspirare Smart, cu un preț redus la 169,99$. Este un robot de aspirare ieftin, dar care își face treaba destul de bine. Are o putere de 1500 Pa, baterie de 2600mAh și atinge un zgomot de 65dB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.