4 Gadgeturi nasoale sub 25$

De mai bine de jumătate de an îți aduc lună de lună gadgeturi cool sub 25$. De această dată însă am zis să facem lucrurile puțin diferit. Ce înseamnă asta? Ei bine de această dată îți voi prezenta 4 gadgeturi de care să te ferești. Fără prea multă vorbărie, zic să trecem la treabă:

1. Dăm startul cu un set de lentile cu clips pentru smartphone de la KMAX. În pachet vei găsi două lentile, una fish eye și una wide. Despre KMAX știam că au o reputație bunicică în ceea ce privește calitatea produselor. Nici nu mi-am pus problema că ar putea fi o problemă la produsul lor. Cu toate acestea, în momentul în care am început să desfac produsul și să îl testez, nu mică mi-a fost surprinderea să constat că de fapt lentilele sunt de o calitate îndoielnică. Pe lângă faptul că finisările lăsau grav de dorit, am constatat că nici măcar nu puteam obține o fotografie decentă cu ele. În cazul lentilei fish eye, totul este încețoșat, iar în cazul lentilei wide, fotografiile nu sunt deloc mulțumitoare. Pentru 45 lei, prețul plătit pentru setul de lentile, nu vei reuși decât să obții filmări sau fotografii mult mai slabe decât poți realiza cu telefonul.

set lentile KMAX

 

2. Locul 2 îi revine dispozitivului portabil pentru sigilat și etanșat pungi. Recunosc, nu știam exact la ce să mă aștept din partea acestui produs, dar am zis să-i dau o șansă, poate cu ocazia asta descopăr un dispozitiv util pentru bucătărie. Mare mi-a fost dezamăgirea în momentul în care am primit o cutie ordinară din plastic, cu un produs, realizat tot dintr-un plastic kitschos, cu un sistem de sigilat ce părea mai degrabă o improvizație ieftină. Deși nu este un produs scump, acesta nu-și merită cei 19 lei, în condițiile în care nu doar că arată îndoielnic, ci în loc să sigileze pungile, le taie. Așadar, ferește-te de acest produs!

sistem de sigilare pungi

3. Am ajuns și la cel de-al 3-lea produs, o lentilă universală 3D, cu ajutorul căreia ar trebui să putem realiza fotografii și clipuri video tridimensionale, pentru care ai nevoie și de o pereche de ochelari VR. Ca și în cazul produselor anterioare, ideea de bază este super interesantă, însă rezultatul lasă mult de dorit. Într-o oarecare măsură, da poți realiza acele clipuri 3D, însă calitatea lor este atât de slabă, încât ochiul îți va obosi rapid. Mai mult riști să te alegi cu ceva afecțiuni de vedere în cazul în care te aventurezi să folosești produsul prea des. Produsul nu are un preț mare, doar 35 lei, însă problema este riscul de a-ți fi afectată vederea.

loooqs

4.Pe ultimul loc avem un produs ce se vrea a fi un „cadou interesant”, cel puțin asta se specifică în descrierea sa de pe site. Este vorba de Hologram Viewer, un device cu ajutorul căruia poți realiza holograme, cu condiția să ai un smartphone la îndemână. În realitate însă, eu cred că de 58 de lei, câci atât costă așa zisul „cadou”, poți să oferi ceva mult mai drăguț. Problema mea este calitatea materialelor folosite. Ceva plastic de o calitate indoielnică și un carton colorat. Pare genul de produs pe care să-l faci acasă cu cel mic, în niciun caz genul de produs ce poate fi oferit „cadou”.

hologram viewer

Cam aceasta a fost selecția noastră de astăzi, cu gadgeturi sub 25$ de care să te ferești. Dacă știi și tu câteva, le poți menționa într-un comentariu mai jos, măcar să ne ținem departe de ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.