4 Gadgeturi cool pentru munte sub 25$

Ne plac aventurile, așa că de această dată ți-am pregătit un episod cu 4 Gadgeturi cool pentru munte sub 25$. Iată care sunt cele 4 produse, ce ți-ar putea fi de folos într-o escapadă montană:

1. Lanterna este unul dintre obiectele pe care orice aventurier ar trebui să o țină aproape, atunci când pornește la drum. Și nu orice lanternă, ci una solidă, rezistentă, care să facă față oricărei provocări. Noi am ales o lanternă Vanzon, ce vine ambalată într-o cutie foarte interesantă. Este o lanternă de 800 lumeni, ce vine la pachet cu un acumulator de mari dimensiuni(4200 mAh), ce îți asigură o autonomie destul de mare. În pachet găsești și un încărcător pentru acumulator, dar și un adaptor, ce funcționează cu 3 baterii de tip AAA sau cu acumulatori. Adaptorul este o alternativă bună la acumulatorul din pachet, așadar la nevoie este bine de știut că ai și a doua opțiune. Prețul pentru acest pachet este de aproximativ 65 lei.

lanternă

2. Locul 2 este ocupat de o mini păturică, ce poate fi folostă cu succes în deplasări. Este un model destul de mare, 140 x 153 cm, ce ar putea găzdui cam 3 persoane și poate fi transportată cu ușurință. Vine ambalată într-un săculeț micuț, cu o carabină, ce îți permite să o agăți de rucsac. Păturica este impermeabilă, iar în colțuri vine cu 4 agățători, ce îți permit să o fixezi în pământ cu ajutorul unor cuie, pe care mi-ar fi plăcut să le găsesc în rucsac, dar din păcate acestea trebuiesc achiziționate separat. În cazul în care nu vrei să mai faci o investiție suplimentară, este bine de știut că păturica are în colțuri și niște buzunare, utile pentru a o fixa pe suprafețe diferite. Prețul acesteia este de aproximativ 55 lei, deloc mult, în condițiile în care o vei avea în permanență la îndemână.

mini păturică

3. Pentru locul 3 am ales un set de două brățări de supraviețuire, ce pot fi achiziționate cu 37 lei. Brățările sunt bine realizate, foarte masculine și au o întrebuințare multiplă. Se poate desface împletitura lor la nevoie și se pot folosi cele două frângii, care de altfel sunt destul de rezistente. Brățara include și un fluier, o busolă și două suprafețe metalice, care prin frecare produc o scânteie, ce te-ar putea ajuta să aprinzi focul. Mă gândesc că o astfel de brățară ar putea fi extrem de utilă pentru cei ce se aventurează pe trasee riscante.

set de brățări de supraviețuire

4. Ultimul produs din episodul de astăzi, este un kit de supraviețuire, destul de micuț, dar care include foarte multe ustensile utile, ce te-ar putea ajuta aproape în orice situație. În interiorul cutiei vei găsi o sârmă zimțată, împletită, ce are în capete două inele, pe care o poți folosi în loc de fierăstrău. Vei mai găsi un mini patent, ce include o lanternă micuță, un cuțit, un desfăcător, o șurubelniță, tot ceea ce ai putea avea nevoie. Vei găsi și un aprinzător pentru foc, ce funcționează tot prin frecarea a două suprafețe metalice, un fluier, o busolă și o unealtă metalică multifuncțională. Aceasta include o riglă, un cuțit, desfăcător, cuțit drept sau zimțat etc. La fel, întrebuințarea acesteia este multiplă. Prețul kitului este de aproximativ 60 lei, un preț rezonabil, având în vedere multipla sa utilitate.

kit de supraviețuire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.