3 Gadgeturi Cool pentru mașină – Gc 25$ ep. 6

Din seria Gadgeturi Cool sub 25$, astăzi îți aduc un nou episod cu „3 Gadgeturi Cool pentru mașină”, care să te însoțească către orice destinație.

1. Primul gadget din lista noastră este Suportul Auto Magnetic pentru telefoane Air Vent de la Benks. Este un produs bine realizat, cu un aspect destul de plăcut, pentru care am scos din buzunar 39 lei, un preț corect aș spune eu ținând cont de ceea ce face. Îmi place că este micuț, finuț și nu ocupă prea mult spațiu. Înainte de acesta am folosit o bună bucată de vreme un suport auto destul de scumpicel, care îmi obtura vizibilitate în timp ce conduceam mașina. Asta m-a determinat să dau o șansă lui Air Vent, care se prinde super ușor cu ajutorul unor cleme, de fanta de ventilație a mașinii. Vine la pachet și cu o bandă magnetică, ce se aplică fie pe spatele telefonului, fie sub carcasa sau husa acestuia, după care nu trebuie decât să apropii telefonul de suportul auto și gata. Nu mai ai nevoie de ambele mâini pentru a poziționa telefonul pe suportul auto. Și partea frumoasă este că Air Vent vine cu o prindere bună, ce face ca telefonul să rămână la locul lui chiar și în cazul unei frâne mai puternice. Suportul auto are capul rotativ la 360 de grade, ceea ce îi conferă flexibilitate, telefonul putând fi poziționat după preferințele fiecărui utilizator.

suport-air-vent-benks

2. Cel de-al doilea gadget din lista noastră este încărcătorul auto Roidmi 2S. Conduc destul de mult și adesea mi se întâmplă să rămân fără baterie la telefon, mai ales că obișnuiesc să folosesc și Waze-ul în trafic. Așa că m-am decis să investesc 19 $ într-un încărcător auto. Știu, vei spune că este o sumă mare și că aș fi putut găsi unul mult mai ieftin, însă acesta nu este un încărcător de duzină, cu unul Smart. Doar ne plac device-urile inteligente… Așadar, iată de ce este în stare Roidmi 2S. În primul rând poate încărca telefonul sau tableta, diferența este că o face cu o viteză de 2,4 A/h. Foarte posibil ca multe dispozitive să fie limitate și să nu suporte o asemenea viteză de încărcare. Încărcătorul auto se împerechează prin bluetooth cu telefonul și este compatibil atât cu iOS, cât și cu Android. Se descarcă pe telefon aplicația roidmi Driver, ce îți permite să redai muzica de pe telefon direct la sistemul audio al mașinii. Totodată permite și preluarea apelurilor printr-o simplă scuturare a telefonului. Însă despre funcțiile micului gadget, vei afla mai multe detalii în clipul video.

roidmi-2s

3. Ultimul înscris pe listă vine în mod natural după cele două gadgeturi de mai sus. Este vorba despre cablul de încărcare 3 în 1 Tellur, capabil să satisfacă preferințele oricărui utilizator în materie de telefoane. Da, are mufă lightning, microUSB și USB Type C. Va mai dura ceva până când se va face trecerea definitivă la noul standard USB Type-C, așa că prefer să am în mașină un singur cablu, capabil să îmi încarce orice telefon. Am ales un model de 30 lei, ce pare foarte calitativ, cu capete metalice, fir gros, îmbrăcat în material textil, ce nu se încurcă prea ușor. La un capăt avem portul USB A, iar la celălalt sunt două mufe una introdusă în cealaltă. Primul port este pentru încărcarea iPhone-ului, în cazul în care fața lightning este poziționată în jos, dar și pentru încărcarea unui telefon cu micro USB în cazul în care fața lightning este poziționată în sus. Cel de-al doilea capăt este cel reversibil USB Type-C și îl poți folosi nu doar pentru încărcarea telefonului, ci poate încărca chiar și un MacBook Pro. Așa că dacă ai ceva de lucru în mașină, nu mai trebuie să stai în permanență cu ochii pe baterie, că s-ar putea epuiza.

cablu-3-in-1-tellur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.