Zelmer Aquawelt 919.5sk – aspiră și spală covoarele

Îți dorești un aspirator care să facă ceva mai mult decât să aspire praful de pe podea sau covoare? De câte ori nu ți s-a întâmplat să verși apă sau diferite băuturi pe covor și să fii nevoită să îl duci la spălătorie pentru că nu reușești să scoți pata? De acum nu mai este nevoie să te cari cu covoarele când vine vorba despre curățenia generală, și asta datorită aspiratorului Zelmer Aquawelt 919.5sk. Aquawelt este primul tip de aspirator multifuncțional, ce poate fi utilizat atât pentru aspirare uscată, cât și pentru spălarea covoarelor sau a tapițeriei. Are un preț de aproximativ 605 lei (verifică preț actualizat), un preț comparativ cu un aspirator convențional.

Din punct de vedere al designului putem remarca faptul că aspiratorul este ceva mai robust față de unul obișnuit, cântărește 8,4 kg, însă având în vedere multifuncționalitatea sa este destul de normal acest lucru. Este realizat pe o nuanță de roșu, cu elemente gri, ce  îi conferă un aspect destul de plăcut. Roțile cauciucate îl vor face să alunece destul de ușor pe podea sau pe covor. Poate că nu se bucură de aspectul modern pe care îl regăsim la alte aspiratoare, dar cu siguranță faptul că deține atât de multe funcții, ce nu le regăsim la un model convențional compensează.

Poze cu aspiratorul cu sac Zelmer Aquawelt 919.5sk

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Zelmer 919.5sk este un aspirator cu sac Safbag anti-alergic, ce asigură o aspirare destul de generoasă, și asta datorită capacității de colectare de 3 L. Modelul Aquawelt are o funcționalitate multiplă, el putând fi utilizat în sistem normal de aspirare a prafului, dar și pentru a spăla covoarele sau chiar pentru a aspira apa de pe podea. Încorporează două rezervoare, unul pentru apă și unul pentru detergent, pe care el puteți detașa pentru a le curăța cu ușurință, iar acest proces este unul destul de simplu, astfel că nu presupune un efort prea mare.

Generează o putere de 1500 W, suficientă încât să asigure o curățare eficientă. De asemeni încorporează și un filtru de apă, 2 filtre de spumă și un filtru HEPA, ce reține aproximativ 99% din particulele de praf, astfel că alergiile vor sta la distanță de membrii familiei.

În ceea ce privește accesoriile, aspiratorul vine echipat cu o gamă destul de bogată, pentru a putea realiza atât procesul de spălare, cât și cel de aspirare fără nici un fel de probleme: perie standard, accesoriu pentru spații înguste, perie mică, perie mare de spălare, perie mică de spălare și tub telescopic. Fiind un aspirator destul de mare este normal să fie și puțin zgomotos, astfel că își va face simțită prezența atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • spală covoarele și tapițeria,
  • HEPA,
  • putere de aspirare bună

Contra:

  • e puțin cam zgomotos

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Zelmer Aquawelt 919.5sk este un aspirator multifuncțional, pe care îl puteți utiliza atât pentru aspirarea uscată, cât și pentru spălarea covoarelor sau a tapițeriei.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Instructiunile de folosire sunt incomplete. In cartea lui nu explica decat folosirea periei de aspirare. Trebuie instructiuni de folosire pe functia de splare. In carte nici nu se pomeneste. Accesoriile nu sunt traduse in romaneste. De unde sa procur explicatii de folosire a functiei de spalare detaliate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.