Zelmer 7920.0ST – aspiră și spală covoarele

Te-ai săturat de vechiul aspirator care scoate mai mult praf decât aspiră? Îți dorești un model interesant complex, care nu doar să îți lase podeaua lună, dar să îți spele și covorul pe deasupra? Atunci probabil că Zelmer 7920.0ST ar putea fi pe placul tău. Are un preț de aproximativ 950 lei (verifică preț actualizat), destul de piperat e adevărat, dar având în vedere că vorbim de un aspirator multifuncțional, înclin să cred că este totuși just.

Din punct de vedere al aspectului, discutăm despre un model de o eleganță și un rafinament aparte. Deși este o prezență ceva mai robustă și cântărește 8,5 kg, se prezintă într-o formă modernă, ce atrage încă din prima clipă. Modelul Zelmer este realizat pe alb, cu mici detalii argintii, ce îl vor face să strălucească. Pare foarte bine închegat, ceea ce îmi conferă încredere deplină.

Poze cu aspiratorul cu/fără sac Zelmer 7920.0ST

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Zelmer 7920.0ST  este un model premium, ce poate fi folosit atât cu sac pentru o aspirare uscată, cât și fără, pentru o aspirare cu spălare. Generează o putere de 1700 W, suficient de mare încât să nu îi reziste nici o urmă de praf pe podea sau vreo pată pe covor. Capacitatea de colectare a sacului este de 2,5 L, suficient pentru a face față unei suprafețe generoase, fără a fi nevoie golirea sau schimbarea sa, iar recipientul de colectare are o capacitate de 5L.

Modelul este echipat cu filtru HEPA, ce asigură un aer curat în orice încăpere, datorită faptului că filtrează până și cele mai fine particule de praf. În felul acesta alergiile vor fi ținute la distanță de membrii familiei ce sunt mai sensibili.

În ceea ce privește accesoriile, modelul dispune de o gamă vastă, pentru o muncă mai eficientă, și aici este vorba despre: perie mică, accesoriu pentru spații înguste, duză pentru aspirare lichide, perie turbo, duză mică pentru spălarea covoarelor și a tapițeriei, perie pentru parchet și tub telescopic metalic.

Nivelul de zgomot ajunge la 80 dB, de unde putem trage concluzia că nu este tocmai cel mai silențios model, însă nici nu este foarte zgomotos. Veți putea aspira aproximativ 12 m, ceea ce vă conferă o mobilitate destul de mare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • multifuncțional,
  • o mulțime de accesorii,
  • HEPA

Contra:

  • cam greu

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de aspirare
Accesorii
Greutate

Zelmer 7920.0ST este un aspirator multifuncțional, ce poate fi utilizat atât pentru aspirare, cât și pentru spălarea covoarelor.

User Rating: 3 ( 27 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.