Xiaomi Pay devine disponibil în România pentru plata cu ceasul sau Mi Band-ul!

Xiaomi Pay este mai nou disponibil și în România. Începând cu data de 3 august 2022, utilizatorii de smartwatch-uri sau brățări Xiaomi(generații mai recente) vor face plățile mai simplu și mai rapid ca oricând, căci vor putea folosi device-urile wearables pentru plățile contactless la toate POS-urile compatibile.

Așadar, plata prin NFC, pe Xiaomi Watch S1, Mi Band 6 NFC și Xiaomi Watch S1 devin active și la noi în țară. Cel mai probabil și Mi Band 7 va avea această funcție activă.

Și prima bancă implicată în acest parteneriat este BCR împreună cu procesatorul de plăți Mastercard.

„În colaborare cu Mastercard și BCR, aducem în atenția publicului dispozitivele Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active, care oferă de acum o modalitate rapidă, sigură și convenabilă de a plăti. Încheierea acestor parteneriate în România este un pas foarte important pentru noi. Suntem convinși că gama wearables va fi esențială pentru ecosistemul plăților. Acestea sunt mai eficiente ca oricând, indiferent dacă este vorba despre plata alimentelor zilnice, a transportului public sau pur și simplu pentru a lua o cafea în timpul rutinei zilnice”, a declarat Gabriel Fârtat, Go to Market Manager AIoT Xiaomi Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.