Xiaomi Mi Watch – este identic cu Apple Watch, dar la jumătate de preț!

Odată cu lansarea lui Mi Note 10, smartphone-ul cu 108MP, Xiaomi anunța primul smartwatch sub brand propriu, Xiaomi Mi Watch. Dacă până acum știm că au scos pe piață diferite modele în colaborare cu Huami, iată că a venit momentul să aibă și propriul ceas smart. E drept că au tras cu ochiul în curtea lui Apple, atunci când au realizat design-ul ceasului, confirmând încă o dată că nu degeaba și-au dobândit statutul de Apple al Chinei. Bine măcar că în ceea ce privește prețurile, rămân încă în limitele decente.

Ca să nu o mai luăm pe ocolite, Xiaomi Mi Watch este o copie fidelă după Apple Watch. Același „frumușel”, cu design pătrățos, garnisit cu același meniu, dar la un preț de 2 ori mai mic față de modelul gigantului din Cupertino.

Ecranul de 1,78 inch, este un Amoled , cu funcție Always On. Rama este realizată din aluminiu. Pe laterala dreaptă, vine cu un buton și rotița ce permite navigarea utilizatorului prin meniu cu ușurință. Între cele două elemente își găsește locul și un microfon, iar pe latura stângă, este poziționat difuzorul. Spatele din ceramică găzduiește senzorii și pinii de încărcare. Brățara este realizată din silicon, și în momentul de față ai posibilitatea să alegi din 3 versiuni de culoare: negru, gri și bej.

În ceea ce privește conectivitatea, Xiaomi Mi Watch vine echipat cu: NFC, Bluetooth și eSIM. Așadar ceasul poate fi folosit și pentru apeluri. Evident, în cazul în care nu vă deranjează să fiți asociați cu Batman sau mai știu eu ce supererou. Asta într-un caz fericit.

La interior este dotat cu un procesor lansat anul trecut, un Snapdragon 3100, care se mișcă binișor. Nu excelează, dar este destul de des folosit pentru smartwatch-urile din 2019, de brand-uri ca Fossil, Diesel, Michael Kors etc. Procesorul funcționează în tandem cu 1 GB de memorie RAM și 8 GB memorie internă. Bateria de 570 mAh îi asigură o autonomie de până la 36 h, de utilizare continuă. Rulează sistemul de operare WearOS, cu interfață MIUI.

Xiaomi Mi Watch poate fi utilizat pentru monitorizarea a 10 activități fizice. De asemenea monitorizează și activitatea cardiacă.

Ceasul este disponibil deja de câteva zile în magazinele chinezești, la prețul de 260$, iar livrarea lui se va face undeva prin decembrie. Cu puțin noroc în preajma sărbătorilor.

Xiaomi Mi Watch este disponibil în oferta Gearbest, în 3 variante de culoare. Verifică prețul!
Xiaomi Mi Watch poate fi găsit și în oferta Banggood. Verifică prețul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.