Xiaomi Mi Mix 2 s-a lansat! Ce preț va avea noul smartphone cu specificații de top și design futurist!

mi mix 2

Dacă smartphone-ul Xiaomi Mi Mix, anunțat anul trecut s-a bucurat de un succes destul de mare în ciuda prețului său ridicat, iată că a venit momentul pentru lansarea unei noi generații. Este vorba despre modelul Xiaomi Mi MIX 2, care la prima vedere are toate șansele să atragă utilizatorii dornici de telefoane premium.

Noul model va fi disponibil pe nuanțele alb și negru. Acesta vine cu un design mult mai interesant față de predecesorul său. are o diagonală de 6,4 inch, cu margini mai subțiri ca oricând, păstrând o singură latură vizibilă a ecranului în partea de jos. Display-ul are un aspect ratio de 18:9 și o rezoluție Full HD+, de 2160 x 1080 pixeli. Carcasa este cu 7,8 mm mai scundă, ceea ce face ca telefonul să se așeze mult mai bine în mână și să fie mai ușor de controlat. De această dată producătorul chinez introduce în scenă și un scut din sticlă curbată, pe toate cele patru laturi ale telefonului.

Smartphone-ul este animat de un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB de RAM și o memorie internă de 64 GB, 128 GB sau 256 GB. Xiaomi lansează și o ediție specială din ceramică, cu 8 GB de RAM. Acesta vine cu 128 sau 256 GB de memorie internă.

Noul smartphone nu se aliniază la trendual actual cu dual camera, acesta dispunând de o cameră foto convențională, de 12 MP, cu senzor Sony IMX386(12MP), întâlnit și pe Xiaomi Mi 6. Camera frontală este de 5MP și se regăsește pe latura inferioară a ecranului.

Vorbim de un model unibody din aluminiu, ce ascunde la interior un acumulator de 3400 mAh, cu Quick Charge 3.0. Bateria este cu 1000 mAh mai mică decât la modelul anterior, însă chipsetul fiind construit pe arhitectura de 10nm, este posibil să fie mult mai eficient din punct de vedere al consumului de energie.

Rulează sistemul de operare Android 7, cu interfața MIUI 9 și va putea fi achiziționat la un preț ce va porni de la 500$ pentru varianta cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă.

mi mix 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.