Xiaomi Mi Band 5 a fost lansat oficial! Preț și specificații

Data de 11 iunie marchează lansarea oficială uneia dintre cele mai așteptate brățări de fitness, Mi Band 5. Aceasta vine cu câteva upgrade-uri față de modelul anterior. Display-ul color Amoled este de această dată puțin mai mare, 1,1 inch, față de 0,95 inch, cât avea Mi Band 4, cu rezoluție 294 x 126 pixeli. Acum gama fețelor de ceas(peste 100) a fost îmbogățită cu o serie de fețe animate cu tematică Evangelion, Detective Conan sau SpongeBob.

Schimbări avem și pe parte de încărcare, care de această dată este magnetică. Are o baterie de 125 mAh, ce asigură o autonomie de 14 zile. Durata de încărcare este de aproximativ 2 h.

Beneficiază de certificare 5ATM pentru rezistență la apă. Este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android. Pe lângă giroscop, barometru, senzor de proximtitate, senzorul de puls, accelerometru, Mi Band 5 promite o monitorizare a somnului cât mai precisă, monitorizarea somnului 24 h din 24, avertizând utilizatorul în cazul unei anomalii. Totodată primește și funcția de monitorizare a menstruației. Mi Band 5 pune la dispoziție și 11 moduri de monitorizare a sporturilor, printre care și yoga, aparat de vâslit, sărituri cu coarda sau bicicletă eliptică.

Brățara va fi disponibilă în 8 variante de culoare, varianta de bază va avea un preț de aproximativ 26 dolari, iar cea cu NFC va avea un preț de aproximativ 40 dolari, versiune ce poate fi precomandată deja de pe Gearbest. Vânzările vor începe din data de 18 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.