Xiaomi Mi 10 Ultra – încărcarea la 120W, care de fapt este mai mică…

Tehnologia de încărcare rapidă a telefoanelor a evoluat extrem de mult în ultimii ani, ba chiar aș îndrăzni să spun că asistăm la o competiție: ce telefon vine cu încărcarea cea mai rapidă.

Și dacă în primăvară, încărcarea la 40W era vis, iată că astăzi, Xiaomi Mi 10 Ultra promite o încărcare pe fir la 120W. Ba mai mult, compania introduce în cutia telefonului încărcătorul de 120W.

Cei de la androidauthority au făcut un experiment și au testat încărcarea pe fir a lui Xiaomi Mi 10 Ultra. Rezultatul? În cea mai mare parte a timpului, telefonul s-a încărcat la 80W. Dacă pentru unii ar putea fi dezamăgitor, faptul că telefonul nu s-a încărcat la 120W, eu zic totuși să privim la partea plină a paharului, telefonul se încarcă la 80W. Câte telefonae sunt pe piață în momentul actual care să se încarce cu o rapiditate atât de mare???

Mhm…Niciunul? Eu una nu am auzit de vreunul care să beneficieze de o încărcare atât de bună. Oricum o dăm, este o premieră, care cu siguranță va provoca și concurența să ofere mai mult.

Ca idee, bateria de 4500 mAh s-a încărcat de la 0 la 25% în doar 3 minute, iar până la 100% a durat 21 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.