Wink iX7 – o tabletă cu un raport preţ-calitate convenabil

Pentru a fi mereu în pas cu tehnologia, dar şi pentru a fi alături de cei dragi, ai nevoie de un device pe măsură. Dacă vrei să foloseşti un produs tehnologic eficient, dar care să nu aibă un preţ foarte mare, înseamnă că trebuie să arunci o privire şi la Wink iX7. Aceasta este o tabletă ce îţi este alături oricând ai nevoie de acces la tehnologie. Performanţele acestei tablete sunt completate şi de un preţ de achiziţie destul de mic, de doar 399 lei (verifică preț actualizat), care îţi garantează un produs fiabil. Raportul preţ/calitate foarte bun se datorează şi greutăţii reduse a acesteia, o greutate de 280 grame care o fac foarte uşor de purtat în fiecare zi şi în orice situaţie te-ai afla.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Aspectul acestei tablete este unul compact, potrivit oricărei persoane indiferent de vârstă. Diagonala de 7 inch şi dimensiunea de 18.9 x 0.92 x 10.7 cm o face să încapă în orice geantă şi în orice bagaj pentru a te însoţi tot timpul. La exterior nu se pot observa foarte multe lucruri decât nuanţa neagră a carcasei cu logo-ul firmei. În partea din spate mai avem vizibil difuzorul dispus în partea dreaptă jos şi camera foto-video dispusă în partea dreaptă sus. Privită din partea de sus, se observă cu uşurinţă butonul de pornire/oprire/blocare al tabletei, butonul pentru volum, portul audio de 3.5 mm şi un port microUSB 2.0. Tot în partea superioară mai este dispus şi slotul pentru cardul microSDHC cu care poţi extinde memoria tabletei.

Poze cu tableta

Wink iX7

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Funcţionarea tabletei se bazează pe un procesor Intel Quad Core care, cu cele patru nuclee ale sale, va ajuta la rularea numeroaselor aplicaţii şi îţi va garanta o experienţă vizuală deosebită. Indiferent dacă foloseşti tableta pentru a naviga pe net, pentru a vizualiza un film sau pentru a rula unele jocuri, acest procesor îţi garantează o funcţionare fără probleme.

Rularea este garantată şi de frecvenţa de 1.33 GHz a procesorului. Privind memoria tabletei, este de menţionat faptul că are o memorie RAM de 1 GB, o memorie cache de 2 GB şi o memorie de stocare de 8 GB ce se poate extinde cu un card microSD până la 32 GB. Experienţa video este susţinută de procesor, de ecranul cu o rezoluţie 1024 x 600 pixeli şi de placa video Intel HD Graphics. Dacă este să trecem la caracteristicile multimedia şi de comunicaţii, tableta este prevăzută cu o cameră web principală de 2 MP, una secundară de 0.3 MP, Bluetooth 4.0 şi wireless 802.11 b/g/n.

Caracteristicile de performanţă sunt însoţite de o capacitate foarte mare a bateriei care te ajută să te bucuri de aplicaţiile şi filmele tale favorite fără a mai fi nevoie să o reîncarci frecvent. Capacitatea de 2800 mAh/3.7 V şi aplicaţia preinstalata Seenow te ajută să te bucuri de cele mai vizionate posturi TV dar şi de colecţii de emisiuni şi filme, atât româneşti cât şi străine.

Nimic din toate acestea nu ar fi posibile fără sistemul de operare, un sistem modern de operare Android 4.4 KitKat care îţi garantează şi un acces la aplicaţiile prezente în Google Play Store.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Preţ mic
  • Portabilitate crescută

Contra:

  • Camere foto cu rezoluţia mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8
Display - 7.4
Performanțe - 7.5

7.6

O alegere accesibilă

Wink iX7 este o tabletă de 7 inch mai mult decât accesibilă pentru cei ce își doresc un device care să le asigure clipe de relaxare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.