Whirlpool WVCC 1B180 – aspirare eficientă

Aspiratorul reprezintă un „must have” pentru orice cămin. De ce spun asta? În primul rând pentru că ne economisește timp și în al doilea rând energie atunci când vine vorba de curățenie. De aceea astăzi vom discuta despre un model eficient, și anume Whirlpool WVCC 1B180, ce are un preț de aproximativ 224 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de accesibil și decent din punctul meu de vedere.

În ceea ce privește designul, aspiratorul are o înfățișare destul de modernă și elegantă, întocmai cum ne-a obișnuit producătorul pe partea de electrocasnice. Nuanțe de gri și tonuri de mov se împletesc în mod armonios, rezultând un produs bine gândit din punct de vedere estetic.

Poze cu aspiratorul cu sac Whirlpool WVCC 1B180

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă pe partea de design, producătorul impresionează, ei bine nici în ceea ce privește specificațiile tehnice nu se dezice, mai exact încorporează o putere de 1800W, ce dezvoltă o putere de aspirare de 350W, suficient cât să aspire perfect orice încăpere.

Capacitatea de colectare a sacului de hârtie este de 2,5 L, ceea ce înseamnă că vă permite să aspirați o suprafață destul de generoasă fără să fiți nevoiți să îl goliți.

Aspiratorul Whirlpool WVCC 1B180 vine cu o serie de accesorii, ce vă permit să ajungeți în fiecare colțișor al încăperii pentru a aspira orice urmă de praf, mai exact dispune de: o perie standard, un accesoriu pentru spații înguste, o perie pentru parchet și accesorii pentru mobilă și tapițerie. Greutatea sa ajunge la 4 kg, ceea ce înseamnă că nu vă va fi greu să îl mânuiți sau să îl mutați. Nu este cel mai silențios aspirator din lume, însă cu siguranță nu produce un zgomot prea deranjant, ci în limita normalului aș spune eu.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • preţ accesibil,
  • accesorii pentru curățat tapițeria

Contra:

  • nu are filtru HEPA

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere de asipare
Accesorii
Greutate

Whirlpool WVCC 1B180 este un aspirator cu sac ce își dovedește eficiența cu fiecare utilizare a sa.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.