Whirlpool WIE 2B19 – eficientă și accesibilă

Un mic ajutor în bucătărie nu îi strică nimănui, mai ales atunci când este vorba despre spălatul vaselor. Deși activitatea nu este una foarte dificilă, mulți oameni ar plăti să scape de ea, iar în ultimii ani pot face asta prin achiziția unei mașini de spălat vase.

O astfel de mașină transformă vasele murdare, în vase strălucitoare și duce la economia de timp prețios. Este adevărat că reprezintă o investiție destul de mare și ocupă spațiu, însă odată instalată poate face minuni.

Una dintre mașinile de spălat de pe piață care merită achiziția este această Whirlpool WIE 2B19. Construită de unul dintre cele mai mari branduri în materie de electrocasnice, această mașină de spălat vase se remarcă prin mai multe lucruri, pe care le vom analiza în cele ce urmează. Modelul este disponibil în magazinul eMAG la prețul de aproximativ 1349 lei (vezi preț actualizat), un preț accesibil dacă ne raportăm la capacitatea ei, dar și la eficiență.

Fiind o mașină încorporabilă nu are foarte multe de arătat din punct de vedere vizic. De altfel atâta timp cât este ascunsă sub blatul mobilierului de bucătărie, nici nu cred că ne interesează acest aspect. Dimensiunile sunt standard, asemănătoare cu ale unei mașini de spălat vase iar greutatea sa este una generoasă, în așa fel încât să fie cât mai stabilă în timpul funcționării.

Mașina de spălat vase poate fi achiziționată și din magazinele Flanco, Altex și  EvoMag.

Poze cu mașinde spălat vase Whirlpool WIE 2B19

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Nu avem de a face cu cea mai eficientă mașină de spălat de pe piață, însă scuza este susținută de preț. Cei aproape 1400 de lei ce trebuie să fie alocați pentru această mașină, se dovedesc a fi o investiție bună. Whirlpool WIE 2B19 se înscrie în clasa de eficiență energetică A+, are nu mai puțin de 6 programe și poate să fie controlată prin telecomandă.

De asemenea, poate să spele nu mai puțin de 13 seturi de vase și are 6 programe destinate diverselor tipuri de recipiente.

Eficiența este definită și de consum, fie că este cel de apă sau cel de energie. Cu 295 KW anual, este o mașină medie din acest punct de vedere. Tot medie este și atunci când vine vorba despre consumul de apă din fiecare an, care ajunge la 3080 de litri.

Diverse alte dotări :

  • Programele prin care se evidențiază sunt destinate spălării intensive, spălării rapide sau prespălării. Ceea ce este foarte interesant este faptul că oferă un program care permite spălarea cu cuva încărcată până la jumătate.
  • Un program ECO. Dacă iubești natura, vei iubi acest program care promite un consum mai mic de energie, în așa fel încât să fie salvate, deopotrivă, și planeta și buzunarul.
  • Indicatoare care ușurează munca. Whirlpool WIE 2B19 este dotată cu un indicator pentru sare și cu un indicator care arată că programul s-a terminat.
  • O funcționare silențioasă. Este adevărat că un număr de 49 de decibeli nu sună chiar atât de prietenos, însă contrar aparențelor, aceștia nu deranjează. Se pot spăla vasele fără probleme și în același timp se pot duce la bun sfârșit toate celelalte activități.

Există o mulțime de review-uri bune în ceea ce privește acest electrocasnic. Majoritatea acestor review-uri sunt bune, cu 4 sau 5 stele acordate. În opinia clienților, punctele forte sunt faptul că spală foarte bine, că are opțiunea de încărcare la jumătate și că are un consum mic de energie. De asemenea, este ușor de isntalat și de setat.

Dacă ar fi să se găsească un punct negativ acesta este faptul că ocupă destul de mult spațiu, fiind aproape imposibil de introdus într-o bucătărie mică. Totuși, chiar și cu acest punct negativ, Whirlpool WIE 2B19 merită să fie achiziționată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil,
  • clasa A+,
  • capacitate de 13 seturi de vase
  • opțiune de încărcare la jumătate

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să facă parte din clasa de eficiență energetică A++

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 9
Design - 8.9
Eficiență energetică - 8.5

8.8

O alegere inspirată

Whirlpool WIE 2B19 este o mașină de spălat vase cu un preț extrem de bun, capacitate de încărcare suficient de generoasă,ce face parte din clasa A+.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.