Whirlpool BLF 8121 – o achiziție accesibilă

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.5
Design - 8.8
Performanțe - 8.6

9

O alegere inspirată

Whirlpool BLF 8121 este o combină frigorifică bine compartimentată, cu un design plăcut și un preț foarte accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.85 ( 1 votes)

Whirlpool este un brand cu tradiție atunci când vine vorba de calitatea electrocasnicelor, iar astăzi mi-am propus să discut despre o combină frigorifică, care nu doar că arată foarte bine, dar vine și la un preț extrem de accesibil. Este vorba despre modelul Whirlpool BLF 8121. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1279 lei (verifică preț actualizat), un preț atractiv, pentru un produs bun.

Combina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Din punct de vedere al designului, combina frigorifică are un aspect elegant. Liniile drepte sugerează un stil rafinat, pe placul meu. Combina frigorifică este albă, mai puțin partea mânerelor argintii, ce sunt integrate în ușile reversibile. Dimensiunile sale sunt de 188,5 x 59,5 x 65,5 cm și are o capacitate de 339 l, ceea ce îl face potrivit și pentru familiile cu 4-5 membri sau mai bine spus pentru cei ce obișnuiesc să gătească.

Poze cu Whirlpool BLF 8121

Whirlpool BLF 8121

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 309 kWh/an, ceea ce zic eu este o cifră decentă. La această cifră contribuie și tehnologia Al 6-lea simț, ce ajută la păstrarea alimentelor la temperatura optimă, dar și la un consum de energie cu până la 30% mai mic. Capacitatea combinei este distribuită în felul următor: 228l pentru frigider și 111 l pentru congelator.

Frigiderul este bine compartimentat, cu 4 rafturi din sticlă, un sertar de depozitare pentru legume și fructe, iar pe ușă se mai pot observa alte 3 rafturi, pentru sticle, ouă, borcane și alte alimente. Iluminarea interioară este de tip LED, ceea cevine la pachet cu câteva beneficii. Vorbim de o iluminare mai puternică și mai eficientă, astfel că orice aliment va fi perfect vizibil, chiar și cel de pe ultimul raft. Consumul de energie este diminuat, ceea ce înseamnă facturi mai mici cu energia electrică. Acest aspect se datorează și faptului că acest tip de iluminare nu emite o căldură prea puternică și consumă mult mai puțin comparativ cu un bec convențional. Congelatorul este compartimentat în 3 și poate congela până la 5 kg în 24 h.

Vorbim de o combină frigorifică foarte silențioasă, atinge doar 38 dB. Ca idee, 40 dB echivalează cu zgomotul dintr-o librărie. Oferă o autonomie de 24 h fără curent, așadar nu trebuie să te sperii prea tare în cazul unei pene de curent.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • iluminare LED,
  • silențioasă,
  • bine compartimentată,
  • preț accesibil,

Contra:

  • nu este No Frost

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.