WhatsApp va permite gestionarea mai multor conturi de pe același dispozitiv

WhatsApp urmează să implementeze o nouă funcție importantă, ce a tot fost solicitată de-a lungul timpului de utilizatori. Este vorba de posibilitatea de a accesa mai multe conturi de pe un singur dispozitiv. Deja funcția se testează în cea mai nouă versiune WhatsApp Business pentru Android, urmând cât de curând să devină disponibilă pentru toți utilizatorii.

La fel ca pe Facebook sau Instagram, acum vei avea ocazia să gestionezi cu ușurință mai multe conturi de WhatsApp, asociate mai multor numere de telefoane. Și totul se va întâmpla de pe un singur device.

Până acum puteai gestiona cu greu două conturi WhatsApp de pe același dispozitiv, căci te loveai de anumite limitări ce te forțau să apelezi la tot felul de soluții neoficiale, ce aduceau mai mult bătăi de cap. Ori cei care chiar aveau nevoie, ajungeau să apeleze la un al doilea dispozitiv cu SIM propriu.

Noua funcție de administrare a mai multor conturi de WhatsApp de pe un singur dispozitiv, va deveni cât de curând disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android. Așadar după ce în urmă cu câteva luni, WhatsApp anunța funcția Companion, ce ne permitea să instalăm aplicația pe maxim 4 device-uri, iată că în curând se va mai adăuga aplicația de socializare o funcționalitate importantă aplicației de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.