De acum Waze permite înregistrarea propriei voci pentru a primi indicații în trafic

Waze se numără printre cele mai populare aplicații de navigație, la nivel internațional. Compania deținută de Google, se străduiește să aducă periodic update-uri aplicației de mobil, astfel încât experiența de utilizare să fie cât mai prietenoasă și mai plăcută.

waze

În acest context, cea mai nouă versiune a aplicației Waze, oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și înregistra propria voce sau pe cea a unei persoane apropiate. „În setările Waze, accesează Sunet&Voce pentru a porni Voice recorder, și apelează la copilul tău sau la un prieten pentru a înregistra un stil de voce care să îți placă.”

Până în prezent Waze a mai oferit utilizatorilor o varietate de voci ale unor vedete internaționale, precum Arnold Schwarzenegger, Shaquille O'Neal, Morgan Freeman etc, însă de această dată, experiența de utilizare se vrea a fi ceva mai personală. Tot ce trebuie să facă utilizatorul, este să înregistreze o anumită listă de fraze. Sunt ferm convinsă că mulți vor folosi funcția și pentru a face glume sau farse celor apropiați. Să sperăm totuși că șoferii vor fi suficient de vigilenți, încât să conștientizeze că ar putea primi și indicații eronate.

Deja noua funcție Waze a fost introdusă pentru Android, însă pentru iOS se pare că utilizatorii vor mai avea ceva de așteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.