Vouchere Vector Watch – pentru achiziționarea unui smartwatch inovativ

Tu ai auzit de Vector Watch?

În cazul în care încă nu-ți sună foarte cunoscut acest nume, îți voi spune că este vorba de primul smartwatch românesc, ce s-a lansat în luna octombrie în România. Vorbim de un brand autohton format dintr-o echipă de tineri români, care au pus bazele unei idei inovative, ce ar putea bifa cu ușurință chiar și pretențiile cele mai mari ale unui utilizator de smartwatch.

vector watch

Vector Watch este ceasul românesc Smart ce pare a avea toate calitățile pe care ți le poți dori de la un asemenea device: design extrem de elegant și rafinat, funcții Smart și autonomie de aproape o lună. Modelul este promovat de Orange în exclusivitate, putând fi achiziționat de la operatorul telecom. Este disponibil în mai multe versiuni și are prețurile cuprinse între 299 și 499 euro.

Este fabricat în Asia, dar partea hardware și software este realizată în București. Are un display activ non stop, ce reușește spre surprinderea mea să asigure o autonomie de aproximativ 30 de zile, aspect confirmat deja de unii utilizatori. Cum se explică acest lucru? Datorită faptului că se consumă energia doar în momentul în care se refresh-uiește informația afișată.

Controlul ceasului se realizează cu ajutorul celor trei butoane metalice din lateral. Ceasul poate fi conectat prin bluetooth 4.0 la sistemele de operare iOS, Android și Windows Phone. Se numără printre puținele smartwatch-uri capabile să funcționeze cu toate cele trei sisteme de operare.

Cele 12 versiuni Vector Watch îmbină perfect designul clasic, cu funcțiile Smart și autonomia de vis, prin urmare vei putea alege varianta potrivită stilului tău.
Prețul pentru un Vector Watch nu este prea mic, însă dacă ești interesat de un asemenea device, fie pentru tine, fie pentru a-l face cadou în perioada sărbătorilor, te pot ajuta cu două cupoane de reducere , să îl achiziționezi de la Orange.

Voucherele au o valoare de 50 de euro fiecare și sunt valabile până la 31 decembrie 2015. Nu se pot cumula. Ele vor ajuta doi norocoși să plătească cu 50 de euro mai puțin la achiziția unui Vector Watch. Cele două coduri le poți găsi în poza de mai jos și se merge pe ideea ”Primul venit, primul servit”. Introdu unul din codurile afișate și dacă te numeri printre primii doi clienți, ce își achiziționează un ceas Vector Watch, îl vei putea cumpăra cu 50 de euro mai puțin. Gama completă o poți vedea chiar aici.

vector watch

PS. Dacă totuși nu ești interesat să-ți achiziționezi un smartwatch în momentul de față, dă un share articolului, poate reușești să ajuți chiar un prieten ce își dorește un astfel de ceas ;-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.