Tableta Vonino Primus 94HD

Pentru a-ți achizitiona un gadget nou și performant, nu trebui să îți îndrepți atenția doar către un brand cu renume, ci și către produse ce nu au inscripționate un nume mare, dar care, ca și specificații tehnice, se ridică la nivelul celor cunoscute sau poate chiar peste acestea.

În plus, gadgeturile fără un brand bine construit în spate, dar care sunt de o calitate superioară, au un mare avantaj, prețul mult mai mic. Unul dintre acele device-uri care vine cu specificații tehnice superioare, dar care are un preț accesibil este tableta Vonino Primus 94HD. Pentru a achiziționa această tabletă trebuie să plătești în acest moment prețul de 980 lei (verifică preț actualizat), o sumă nu foarte mare, având în vedere că sunt tablete care sar și de 3 000 de lei.

Poze cu tableta Vonino Primus 94HD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tableta Vonino Primus 94HD este un gadget din gama premium, ce vine cu un desing extrem de plăcut. În partea superioară este mai groasă, în timp ce, în partea inferioară este atât de subțire încât ai crede că se va rupe în mână. Acest desing urcă tableta Vonino în gama de top a tabletelor cu un desing mai mult decât reușit.

Display-ul cu care se prezintă gadgetul este de 9.4 inch, fiind de tipul IPS-PRO HD, ce funcționează cu tehnologia avansată Capacitive Multi-Touch în 10 puncte. Rezoluția ecranului este de 1280 x 800 pixeli, ceea ce înseamnă că se pot urmări  filme la o calitate superioară, în timp ce fotografiile vor fi redate în culori vii, impecabile.

Gadgetul este echipat cu un procesor Dual Core 2066 Cortex A9, ce rulează cu o frecvență de 1.6 GHz, ceea ce înseamnă vârful de gamă în cazul tabletelor, fiind unul dintre cele mai rapide procesoare ce a fost montat vreodată pe un astel de dispozitiv.

Tableta Vonino Primus 94HD stă excelent și cu memoria RAM, având capacitatea de 1 GB, perfectă pentru a ajuta la rularea oricărei aplicații sau a oricărui joc existent în maginul Google Play. Imaginile spectaculoase ce se pot reda pe această tabletă se datorează și procesorului grafic, Mali 400 Quad Core.

Tableta are inclus un spațiu de stocare mare de 16 GB, care poate fi utilizat pentru a se instala toate aplicațiile utile și chiar în plus. De asemenea, nenumărate jocuri se pot utiliza pe tabletă. Dacă există vreun utilizator de tabletă Vonino Primus 94 HD căruia nu îi ajunge spațiul intern poate apela la folosirea unui card micro SD ce poate avea capacitatea maximă de 32 GB.

Cum fără internet nu se mai poate trăi, tableta se poate conecta la o rețea wireless, dar și prin tehnologia 3G, numai dacă se folosește un dongle special, care, din păcate, nu este inclus în pachetul standard.

Fiind o tabletă de top, deține două porturi micro USB 2.0 și un port mini HDMI. De asemenea, nu poate lipsi portul Jack 3.5 pentru cei care doresc să asculte muzică pe tabletă.

Sistemul de operare ce rulează pe tableta Vonino Primus 94HD este Android 4.1 Jelly Bean, ceea ce definește ca fiind o tabletă din gama superioară.

Păreri pro şi contra

Pro

  • desing atrăgător
  • procesorul cu o frecvență superioară
  • spațiul de stocare suficient
  • sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean

Contra:

  • autonomia de lucru a bateriei este de până la 5 ore

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Display

Bun

Vonino Primus 94HD este una din acele tablete cu caracteristici de top, ce nu aparţin unui brand cunoscut, motiv pentru care vine la un preţ extrem de accesibil.

User Rating: 3.78 ( 7 votes)

3 comentarii

  1. Salutare!Tocmai am cumoarat tabelta si sunt multumit de ea…raport calitate pret foarte bun;A avut un moment de ezitare in primele 2 zile de functionare….a ramas blocata in modul stand by cateva minute…dar si-a revenit repede.O recoamnd datorita calitatilor sale,fiind una din cele mai performante din gama sa. Am dat pe ea 949 de lei…un pret extrem de rezonabil in comparatie cu ce ofera.

  2. E o tableta buna, o recomand, se misca bine, are ecran foarte bun, design placut. Mai buna decat allview sau alte firme „romanesti”.

  3. Alexxxxx.lool

    Salut,am cumparat tableta vonino primus 94 HD si sunt f multumit de ea,..poze viu colorate aspect elegant ecran din sticla,o recomand tuturor care vor performanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.