Samsung va lansa o versiune mai ieftină a lui Note8! Cât va costa?

Note8

La nici o săptămână de la lansare, Note8 pare a fi cel mai spectaculos telefon al anului, cel puțin până în prezent, însă și prețul acestuia este unul pe măsură, aproximativ 1000 $, ceea ce pentru foarte mulți pasionați de tehnologie ar putea fi mult peste bugetul admis.

Potrivit celor de la androidcentral, Samsung plănuiește să mai lanseze și o versiune mult mai accesibilă a noului vârf de gamă, ce se va adresa celor ce nu dispun de un buget atât de generos, pentru a-și achiziționa noul Note8.

Evident prețul accesibil va însemna și o tăiere de costuri, ce se va reflecta în specificațiile telefonului. Mai exact, în loc de cei 6GB de RAM, vor fi doar 4 GB. În rest specificațiile ar rămâne aceleași. Acest model ar urma să se lanseze în China, cu un preț cuprins între 800 și 850 $.

varianta mai accesibila note8
Totodată, ar urma ca Samsung să lanseze și o versiune mai scumpă chiar și decât Note8-ul lansat săptămâna trecută. Va fi o variantă premium, cu 8 GB de RAM și 256 GB de memorie internă, însă modelul acesta va fi disponibil doar pe piața din Coreea de Sud.

Deocamdată nu se știe când va fi data lansării celor două terminale mobile, gigantul coreean neconfirmând deocamdată aceste zvonuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.