UTOK U32HD3 – TV de 81cm la un preț decent

Verdictul Gadget-Review.ro

DESIGN - 7.7
IMAGINE - 8.4
CONECTIVITATE - 8.4

8.2

O alegere accesibilă

UTOK U32HD3 este un televizor cu un preț decent, dar fără mari pretenții potrivit pentru un dormitor sau un living micuț.

Vezi in magazin
User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Zilele trecute căutam un televizor cu o diagonală medie, fără mari pretenții, dar cu un preț decent. Am dat peste modelul UTOK U32HD3 în oferta eMAG. Are un preț de aproximativ 797 lei(verifică preț actualizat), ceea ce înseamnă că avem de-a face cu unul dintre cele mai ieftine TV-uri de pe piață.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco , Cel , Evomag.

Din punct de vedere al designului, televizorul impresionează printr-un aspect Ultra slim și prin eleganță. Suportul este destul de robust și îi știrbește din frumusețe. Mă duce cu gândul la televizoarele de acum 2 ani, astfel că aș prefera mai degrabă ca TV-ul Utok să fie montat pe un suport TV de perete. Dimensiunile sale ajung la 735.5 x 76.3 x 441.5 mm, iar greutatea sa la 5.5 kg. Îl vei putea muta cu ușurință de unul singur în cazul în care te decizi să îi schimbi poziția. Consumă aproximativ 65 W/h, mult mai puțin față de un bec clasic de 100W.

Poze cu UTOK U32HD3

UTOK U32HD3

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Utok are o diagonală de 80 cm, ceea ce îl face potrivit fie pentru un dormitor cu o suprafață mai mare, fie pentru un living ceva mai micuț. Are o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli, oferind imagini destul de clare și vibrante. Are un unghi de vizibilitate bun, de 178 de grade, astfel încât claritatea imaginii rămâne la fel de bună, indiferent din ce colț ai privi.

Sonorizarea este susținută de două ieșiri a câte 6 W fiecare, ce dezvoltă un sunet destul de bun și puternic, chiar mai puternic decât multe modele ce au un preț dublu față de TV-ul Utok.

Tunerul digital este și el prezent și are rolul de a-ți oferi accesul la posturile HD, fără a fi nevoit să optezi pentru un abonament digital de la furnizorul de servicii TV.

În ceea ce privește conectivitatea, gama nu este foarte bogată, dar având în vedere că discutăm de unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață nici nu mă așteptam la altceva. TV-ul beneficiază de un port HDMI(pentru consolă sau Blu-Ray), un port USB 2.0(în cazul în care vrei să vezi filme sau poze), minijack căști, slot CI+ și player multimedia integrat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț accesibil
  • unghi de vizibilitate bun
  • media player integrat

Contra:

  • sonorizarea nu este prea puternică
  • rezoluție HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.