UTOK 351D – un smartphone extrem de accesibil

Comunicaţiile au devenit în ziua de astăzi un lucru fără de care am putea spune că nu putem trăi. În acest sens, au apărut şi telefoanele inteligente care nu numai că ne facilitează comunicarea prin voce şi mesaje, ci şi prin alte mijloace mai performante precum e-mailul ori site-urile de socializare cu aplicaţiile aferente. Dacă doreşti să fi în pas cu tehnologia, dar să nu investeşti o sumă mare de bani, atunci îţi propunem smartphone-ul UTOK 351D. Trebuie să mai ştiţi că acesta este şi dual-sim, deci veţi folosi un singur telefon şi veţi putea utiliza două cartele SIM. De menţionat este şi preţul foarte accesibil, de aproximativ 269 lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de rezonabil am putea spune.

Smartphone-ul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul este unul modern dat de carcasa din plastic de calitate şi de colţurile frumos rotunjite, dar şi de greutatea de numai 137 grame, fiind numai bun pentru a fi purtat în buzunarul de la pantaloni sau într-o geantă mică.

Poze cu smartphone-ul

UTOK 351D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul de tip TFT, touchscreen, capacitiv multitouch, cu o rezoluţie de 320 x 480 pixeli are o diagonală de 3.5 inch, astfel încât îţi oferă o experienţă bună pentru a trimite e-mailuri, a naviga pe internet sau a te juca. Procesorul, un MediaTek 6572M Dual-Core, cu o frecvenţă de 1000 MHz, este ideal pentru un utilizator obişnuit, răspunzând cu brio pentru rularea conţinuturilor multimedia ori navigarea rapidă pe internet.

Sistemul de operare Android v4.2.2 (Jelly Bean) vă va oferi experienţe numeroase şi o interfaţă plăcută de fiecare dată când îl folosiţi. Memoria RAM de 512 MB este suficientă pentru calităţile acestui telefon şi asigură o rulare optimă. Dacă doriţi să stocaţi date personale, fişiere multimedia, aveţi la dispoziţie memoria internă de 4 GB, dar şi un slot de memorie ce suportă un MicroSD de până la 32 GB.

Pe partea de conectivitate, vine dotat cu GPRS, Bluetooth şi wireless 802.11 b/g/n, astfel încât vă puteţi orienta pe hartă în orice oraş, vă puteţi conecta cu alte dispozitive ce au Bluetooth sau puteţi naviga pe internet în urma conectării la o reţea Wireless. Pentru a transfera date şi mai uşor către/de la un PC, puteţi folosi şi portul USB.

Pentru cei care doresc să imortalizeze momentele plăcute, acest smartphone le îndeplineşte dorinţa datorită camerei principale, destul de bună, cu o rezoluţie de 5 MP, iar pentru selfie-uri camera secundară de 0.3 MP. Pentru poze cât mai bune, are şi câţiva senzori ce îi măresc calitatea, precum senzor de proximitate, senzor de lumină şi G-senzor.

Pentru a comunica mai uşor puteţi folosi atât SMS, MMS, IM cât şi e-mail, având şi un browser instalat direct pe telefon. Pe partea de multimedia, modelul UTOK vine echipat cu radio FM şi poate reda fişiere video în format AVI, MP4, 3GP, RMVB, iar audio în format MP3, MIDI, WAV, AAC, AMR. Durata de viaţă a bateriei Lithium Ion de 1200 mAh este în regim de aşteptare de până la 360 ore, iar în regim de convorbire de 5 ore, fiind apreciată ca o durată bună pentru ceea ce oferă telefonul.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Preţ mic
  • Dual SIM
  • Autonomie mare

Contra:

  • Ecran cu diagonală mică
  • Memorie RAM mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.9
Display - 7.5
Performanțe - 7.8

7.7

O alegere accesibilă

UTOK 351D este un smartphone cu un preț extrem de accesibil, Dual-SIM, ce se va potrivi utilizatorilor fără foarte mari pretenții.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.