Unboxing-ul lui Google Pixel 6a „scăpat” pe internet!

Google pregătește lansarea lui Pixel 6a pentru vara aceasta. Seria mid-range a producătorului va fi lansată în câteva săptămâni, însă până atunci se pare că “a scăpat” pe internet unboxing-ul terminalului mobil, iar sursa se pare că ar fi divizia companiei din Franța.

Așadar iată că am aflat cum arată noul mid-range phone Google, dar și de ce accesorii este însoțit în cutie sau mai bine zis ce a mai rămas în cutie pentru că practic se mai păstrează doar cablul USB-C la USB-C și un adaptor USB-A al cărui rost nu prea îl mai văd. Cât despre încărcător, nici vorbă, știți voi pe motive de ecologie și alte povești de genul acesta. Eu una n-aș avea o problemă că s-a renunțat la încărcător atâta timp cât s-ar reflecta și în prețul produsului acest minus. Despre husă și folie nu se pune problema. Și aici va trebui să faci o investiție suplimentară în cazul în care dorești să-ți protejezi telefonul.

Telefonul vine cu specificații decente, la un preț de 400 euro. Ce primești de banii aceștia? Același procesor Tensor de pe Pixel 6 și Pixel 6 Pro, însă cu ceva limitări, 6 GB RAM, 128 GB stocare internă, fără slot microSD, Display-ul va avea un refresh rate de doar 60 Hz, camerele vor avea lentile decente, iar încărcarea wireless dispare.

Lansarea telefonului este așteptată pe data de 21 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.