Spectaculosul televizor Ultra HD 4K a fost lansat de LG în România

Ultra HD 4K

Compania coreeană LG a lansat joi în România unul dintre primele modele de televizoare Ultra HD sau 4K, ce vine cu o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea Full HD. Având o diagonală de 84 de inch(214) și o rezoluție de 3840 x 2160, este lesne de înțeles că spectaculosul televizor are și un preț pe măsură, de aproximativ 90000. Va mai trece ceva timp până când prețurile vor deveni ceva mai accesibile, astfel încât să putem vedea televizoare de genul acesta în cât mai multe case. Dar deocamdată vă putem informa referitor la dotările acestui gadget revoluționar.

LG84LM960 dispune de tehnologia de procesare Triple XD Engine, ce creează imagini de o calitate superioară, cu 8 milioane de pixeli pe cadru. Deocamdată nu avem un conținut Ultra HD 4K foarte generos, așa că până la apariția sa, cei ce își vor achiziționa această „bijuterie” trebuie să știe că televizorul beneficiază de funcția performantă Upscaler, ce prelucrează imaginea Full HD, astfel încât să se poată bucura de imagini cât mai clare pe imensul ecran. Bineînțeles că LG84LM960 oferă și suport tridimensional, Cinema 3D, așa că pregătește-te să experimentezi experiența de cinema la tine acasă.

Noua generație de televizoare de la LG include și un sunet pe măsură, are o putere de 50W, dezvoltată de sistemul audio stereofonic cu două subwoofere. Telecomanda televizorului este mai degrabă un gadget inclus în pachet. Cu nenumărate funcții și control prin gesturi și voce, telecomanda LG Magic Motion oferă aproximativ 1400 de aplicații și accesul la diferite servicii de conținut premium.

În ceea ce privește conectivitatea, televizorul LG84LM960 pune la dispoziția utilizatorului 4 intrări HDMI, VGA, Scart, 3porturi USB 2.0, slot CI, adaptor wireless cu compatibilitate Wi-Fi Direct, Miracast și WiDi. Mai jos aveți un filmuleț de prezentare al giganticului televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.