Treci de pe Android pe iPhone? Uite cât de ușor îți transferi datele de pe un telefon pe altul

La începutul lunii noiembrie, am achiziționat noul iPhone 15 Pro Max și evident a trebuit să-mi mut datele de pe un telefon pe altul. Fiind utilizatoare de Android, de când lumea și pământul, aveam senzația că experiența de migrare a datelor de pe un telefon este complicată. Ei bine este mai simplu decât îți poți imagina.

Ce trebuie să știi din start este că procesul de transfer al datelor este de durată, așa că atunci când te apuci să faci asta, asigură-te că nu ai nevoie de telefon în următoarele ore și o să înțelegi de îndată de ce spun asta.

Pentru a-ți muta datele de pe Android pe iOS este necesar să îți instalezi pe telefonul cu Android aplicația Migrare pe iOS, ce poate fi descărcată din Google Play. Aplicația este dezvoltată chiar de către Apple, pentru a veni în ajutorul utilizatorilor care vor să treacă de pe un device cu Android pe unul cu iOS.

După ce te-ai asigurat că nu ai nevoie de telefon în următoarele ore, va trebui să conectezi ambele terminale mobile la o rețea wi-fi pentru transferul de date. Verifică și starea bateriei celor două telefoane și dacă este necesar pune-le la încărcat astfel încât să eviți neplăcuta “surpriză” de a ți se închide telefonul în timpul transferului. Nu de alta, dar e un proces de durată.

Odată ce ai bifat acești pași, mai trebuie doar să te asiguri că spațiul este suficient pentru a-ți transfera toate datele, iar procesul de transfer al datelor poate începe.

Încă de când pornești iPhone-ul ți se oferă posibilitatea de a transfera datele de pe Android pe iPhone. În cazul în care iPhone-ul a fost deja pornit, nu-i nicio problemă căci transferul de date îl poți face oricând. Doar că va trebui să resetezi telefonul și să reiei procesul de setare. Pe iPhone, la pasul “Transferă-ți aplicațiile și datele”, bifezi faptul că îți dorești să faci asta de pe Android pe iPhone, ulterior deschizi aplicația Migrare pe iOS, urmezi toți pașii respectivi, până când ți se spune să introduci un cod unic. Acesta este generat de iPhone, îl introduci pe telefonul cu Android, după care bifezi tot ceea ce îți dorești să transferi și asta-i tot. Poți să te faci comod cu un bol de popcorn și să urmărești câteva filme fără întrerupere.

În cazul meu cel mai mult a durat să transfer fotografiile și filmulețele. Îți las mai jos cum a decurs procesul de transfer al datelor în cazul meu.

@gadgetreviewro

Cum transferi toate datele de oe un Android pe iPhone(de cand il configurezi)!!! #iphone #apple #iphonehacks #iphonetricks #iphonetips #iphonehowto #iphone15promax #iphone15 #tech #technology #techgirl #tips #tricks #hacks #howto

♬ sunet original – gadget-review.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.