TP-Link intră pe piața roboților de aspirare cu două modele – Tapo RV30 și Tapo RV30 Plus

TP-Link intră pe piața roboților de aspirare introducând în portofoliul de produse două modele. Este vorba de Tapo RV30 și Tapo RV30 Plus, vârful de gamă al acestei serii.

Tapo RV 30 este robotul de bază al acestei prime serii, iar noi îl testăm zilele acestea. Este un robot de aspirare cu mop și sistem dual de navigație Lidar& Gyro, ce permite aspiratorului să mapeze locuința pentru a evita curățarea repetată sau omiterea anumitor zone atunci când este pus la treabă.

Are o putere de aspirare de 4200 Pa, mop integrat cu 3 nivele de putere pentru o curățare eficientă a petelor de pe podea. Știe să-și regleze în mod automat puterea în funcție de tipul de suprafață curățată, iar bateria de 5000 mAh este suficient de generoasă pentru a curăța chiar și o locuință de mari dimensiuni. Din aplicație se poate personaliza curățarea locuinței, delimitarea anumitor zone etc. Revenim cu toate detaliile necesare într-un alt material cât de curând.

Tapo RV 30 Plus aduce cam aceleași funcții cu Tapo RV30, doar că în plus vine și cu un dock smart pentru golire automată, ce are o putere de absorbție de 27000 Pa și o capacitate de colectare de 4L.

Ambele modele pot fi folosite în locuințele cu etaj, căci pot memora harta până la 3 hărți, iar senzorii de cădere îi împiedică să alunece pe scări. Ambele modele suportă control vocal prin Google Assistant sau Amazon Alexa.

Prețul?

Cei doi roboți de aspirare vor fi disponibili în magazinele din România la prețul de 1899 lei varianta de bază, Tapo RV30 și 2399 lei pentru Tapo RV30 Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.