Tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104

Toshiba este una dintre acele companii care reuşeşte să construiască dispozitive de ultima generație extrem de performante.

A ridicat ştacheta şi în momentul în care a lansat pe piață un gandget care arată extraordinar de bine şi care vine cu specificații tehnice pe măsură. În acest caz vorbim de tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104, o tabletă destul de bine construită, ce poate fi achiziționată în acest moment pentru prețul de 1300 lei (verifică preț actualizat), un preț pe măsura specificaţiilor oferite.

Poze cu tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104

Mai multe poze și specificații

Specificaţii tehnice

Design-ul tabletei este unul mai mult decât încântător, dar nu este ceva neobişnuit, având în vedere că tot ceea ce lansează Toshiba are ca şi caracteristică principală din start aspectul plăcut. Prezintă un aer modern şi totodată robust, ceea ce sugerează durabilitate şi rezistenţă. Modelul texturat defineşte finisajul argintiu de pe capac şi îi adaugă un plus de eleganţă.

Ecranul tabletei este de 10.1 inch, fiind de tipul Toshiba AutoBrite, ce rulează cu tehnologia Capacitive Multi-Touch în 10 puncte, având rezoluţia de redare a imaginilor 1280 x 800 pixeli, ceea ce înseamnă că imaginile pe acest gadget se vor afişa în culori vii, impecabile.

Procesorul ce se ascunde sub carcasă  este un Quad-Core Nvidia Tegra 3 T30L, ce rulează cu o frevenţă de 1.3 GHz. Acest procesor este unul dintre cele mai performante ce se află montate pe o tabletă în acest moment, făcând ca deschiderea unei aplicaţii sau a unui joc să se facă instant.

Tot în ceea ce priveşte rularea aplicaţiilor intră şi dimensiunea memoriei RAM care este de 1 GB DDR 3, ceea ce este de ajuns pentru o tabletă, având în vedere că încă nu este folosită la capacitatea unui laptop. Totuşi, se putea include ceva mai bun, comparativ cu display-ul folosit şi cu procesorul încorporat.

Spaţiul de stocare este de 16 GB, o capacitate suficientă pentru instalarea tuturor aplicaţiilor necesare, cât şi a jocurilor dorite. Tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 se poate conecta la internet prin wireless şi deţine şi tehnologia de transfer a datelor Bluetooth 4.0. În cazul în care vi se pare insuficienţi cei 16GB, puteţi include un card Micro SD cu o capacitate maximă de 32 de GB.

Bateria este un alt punct forte al acestei tablete având autonomie de funcţionare de până la 10 ore în cazul vizionării de clipuri video.

Sistemul de operare ce rulează pe tableta Toshiba Excite Pure AT10-A-104 este Android 4.2 Jelly Bean, ceea ce înseamnă că utilizează ultima versiune de OS.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant
  • spaţiul de stocare intern de 16 GB
  • autonomia bateriei

Contra:

  • nu are 3G

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Display

Bun

Toshiba vine pe piaţă cu un device care arată extraordinar de bine şi se bucură de specificații tehnice pe măsură, este vorba de Toshiba Excite Pure AT10-A-104.

User Rating: 4.28 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.