Top 3 produse pe care nu le poți rata la cea de-a 3-a aniversare Gearbest

gearbest 3 ani

Așa cum îți spuneam în articolele anterioare, Gearbest se apropie cu pași repezi de cea de-a 3-a aniversare, pe care și-a propus să o serbeze cu nenumărate promoții și concursuri interesante(nu uita că poți câștiga o dronă DJI Phantom 4 sau un phablet One Plus 3T). Perioada cu oferte tentante va dura până pe data de 20 martie, timp în care vei găsi în promoție, de la laptopuri, tablete, smartphone-uri și până la gadget-uri care mai de care mai interesante și mai utile.

Fiind foarte multe campanii de reducere, noi am alcătuit și o listă cu 3 dintre cele mai atractive promoții Gearbest:

1. JISIWEI I3 este un robot de aspirare inteligent, ce are grijă să aspire în mod eficient podeaua, fără ca utilizatorul să depună vreun efort mai mare de a porni sau a opri device-ul. Prețul acestuia este de doar 135,99$, un preț similar cu un aspirator standard. Are o autonomie de 2 h și este destul de silențios, atinge numai 65 dB.

JISIWEI I3

2. Xiaomi Air 12 este un notebook de o eleganță aparte, ce rulează sistemul de operare Windows 10. Laptopul este animat de un procesor Intel Core m3-6Y30 Dual Core tactat la 0,9 GHz, cu posibilitatea de a ajunge până la 2,2 GHz. Vine cu 4 GB de RAM și 128 GB capacitate de stocare de tip SSD. Are o rezoluție Full HD și stă foarte bine la capitolul conectivitate.

Xiaomi Air 12

3. Xiaomi Redmi Note 4X este un phablet ce rulează sistemul de operare Android 6.0. La interior este animat de un procesor Snapdragon 625 Octa Core tactat la 2 GHz. Vine cu 3 GB de RAM, cu un storage de 32 GB. Camera principală este de 13 MP, cu apertura f/2.0. Prețul phabletului este de 175,99 $, însă folosind cuponul de reducere GB3rdwykop, îl vei putea achiziționa la prețul de 165,99$.

Xiaomi Redmi Note 4X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.