Top cele mai bune 5 aplicații pentru slăbit

Sărbătorile au trecut și iată-ne la început de an cu noi dorințe, cu noi obiective, unele mai îndrăznețe, altele mai ușor de atins. Însă una dintre dorințe este extrem de populară pe listele noastre, mai ales după mesele copioase de sărbători, iar aceasta este dorința de ”a slăbi”.

aplicații de slabit

La început de an, cu toții ne dorim să scăpăm de kilogramele în plus, ce ne dau atâtea bătăi de cap, așa că dacă și tu te numeri printre cei ce au ca obiectiv anul acesta să își ”sculpteze” trupul, ar fi bine să te înarmezi cu răbdare, un strop de voință și câteva aplicații pe telefonul mobil, ce te vor ajuta să îți monitorizezi activitatea, astfel încât rezultatele să fie pe măsura așteptărilor tale.

Top cele mai bune 5 aplicații pentru slăbit:

1. Pact – De regulă motivația noastră nu este suficient de puternică, încât să ne apucăm de treabă. Știm ce avem de făcut pentru a ajunge la corpul mult visat, însă amânăm pe mâine, pe luni, pentru începutul anului ceea ce avem de făcut. Și așa se întâmplă de fiecare dată. Ei bine aplicația aceasta funcționează prin penalizare și răsplată, reușind în felul acesta să motiveze utilizatorul. Mai exact, îți stabilești o țintă săptămânală și o sumă de bani pe care ești dispus să o riști. În cazul în care ținta nu s-a atins, utilizatorul pierde suma de bani, iar în cazul în care se atinge numărul exercițiilor stabilite, utilizatorul poate câștiga sume cuprinse între 0,3 și 5 dolari pe săptămână. Practic poți slăbi și poți câștiga chiar și bani. Aplicația este gratuită și este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

pact

2. RunKeeper – este una dintre cele mai populare aplicații, utilizate cu succes de cei ce vor să îți monitorizeze sesiunile de alergare. Aplicația utilizează sistemul GPS de pe telefonul mobil, pentru a oferi date exacte legate de antrenament. Este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

runkeeper

3. Lose It – este aplicația ce te ajută să îți atingi destul de ușor obiectivele setate. Te ajută să realizezi un plan de slăbire personalizat, oferindu-ți informații nutriționale despre o gamă diversificată de alimente. Se conectează cu aplicația RunKeeper, dar și cu alte dispozitive cu aceeași utilitate. Poate fi găsită atât pentru iOS, cât și pentru Android.

lose it

4. MyFitnessPal – Calculează caloriile, dar totodată urmărește și nivelul exercițiilor fizice incluse în dietă. Îți poate calcula caloriile din farfurie datorită faptului că include branduri internaționale de mâncare. Aplicația este disponibilă pe iOS și Android.

myfitnesspal

5. Fitocracy – este aplicația pentru cei cărora le place competiția. Utilizează statistici, și îți oferă posibilitatea de a interacționa cu alți utilizatori, pentru a te menține motivat. Aplicația este gratuită și este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android.

fitocracy

 

Un comentariu

  1. cum vi se pare calorieslab?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.