Tiktok permite acum și redarea de conținut pe orizontală!

 

Noi schimbări pe TikTok. După ce platforma a început să încurajeze crearea de conținut mai lung de 1 minut, TikTok vrea acum să modifice modul în care utilizatorul vizualizează conținutul. Dacă în mod normal conținutul era urmărit în format vertical, mai nou, potrivit The Business Insider, compania a început să încurajeze crearea și urmărirea conținutului în plan orizontal.

Pentru a fi vizualizat conținutul în felul acesta, utilizatorul are un buton dedicat, care afișează conținutul în felul acesta. Ca și în cazul materialelor mai lungi de 1 minut, platforma promite creatorilor de conținut un număr mai mare de vizualizări.

Concluzia? TikTok va semăna tot mai mult cu YouTube. Practic o să putem încărca materialele de pe YouTube și pe TikTok. În plus se crede că aceste schimbări vin pe fondul dorinței celor de la TikTok ca materialele de pe platformă să poată fi redate și pe TV.

Așadar, conținutul redat pe Tiktok se va diversifica și mai mult, un aspect destul de bun pentru creatorii de conținut, cărora li se oferă o libertate mai mare, de a-și republica conținutul de pe YouTube, pentru a-și atrage mai mulți urmăritori. Rămâne de văzut totuși câți vor mai putea avea răbdare să urmărească și conținut mai lung, după ce s-a creat acest obicei a-l scrolului rapid prin conținutul video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.