Threads în România! Pentru ce îl folosești și cum îți faci cont!

În cazul în care ai tot văzut zilele acestea pe rețelele de socializare despre Threads și nu înțelegi care-i faza, iată câteva detalii.

Prin luna iulie, Meta a lansat Threads, o nouă platformă de socializare, doar că aplicația nu a fost disponibilă și pentru UE la momentul respectiv. Ei bine în urmă cu câteva zile, Mark Zuckerberg posta pe contul său de Threads următorul mesaj: „Astăzi, deschidem Threads în mai multe ţări din Europa. Bun venit tuturor!”

Noua platformă asociată Instagram, este bazată pe text și se vrea a fi un competitor direct pentru Twitter, rețeaua de socializarea achiziționată de Elon Musk. Platforma a atras deja câteva zeci de milioane de utilizatori.

De instalat se poate instala super ușor, atât din aplicația de Instagram varianta desktop, cât și din aplicația Instagram, versiune mobile.

Pentru varianta desktop, o poți găsi în colțul stâng de jos, așa cum poți vedea și în imaginea de mai jos, iar odată ce ai accesat platforma, te poți conecta rapid cu contul de Instagram.

Totodată ai posibilitatea de a accesa platforma și din aplicația de mobile. Te duci pe cele trei liniuțe din colțul din dreapta și poți vedea în lista de opțiuni și Threads. La fel de bine o poți instala și din Google Play. Așadar ai mai multe opțiuni la îndemână astfel încât să îți fie cât mai ușor să accesezi noua platformă de socializare. De acum ne găsiți și pe Threads.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.