Thomas Perfect Air Allergy Pure – aspiratorul perfect pentru cei care suferă de alergii

Persoanele care suferă din cauza alergiilor la praf, polen sau alte particule, ştiu cât de dificil este să utilizeze un aspirator obişnuit, pentru ele fiind destul de dificil chiar şi doar să se afle prin preajmă atunci când se desfăşoară o astfel de activitate. Nimeni nu îşi doreşte să sufere din cauza unei alergii, mai ales de una la praf. Aşa că, fiecare trebuie să caute o metodă de a trăi mai bine. Iar pentru cei care îşi doresc să poate face curăţenie fără probleme atunci când trebuie, aspiratorul Thomas Perfect Air Allergy Pure este o alegere foarte bună. Filtrul prin apă elimină praful şi polenul fără ca acesta să intre în contact cu utilizatorul. Chiar şi fără el însă, aspiratorul dovedeşte că este unul de calitate premium şi că raportul dintre calitatea oferită şi preţul de aproximativ 1199 lei (verifică preț actualizat), este unul echitabil.

Aspiratorul Thomas alege ca soluţie pentru această problemă filtrarea prin apă, însă acesta nu este singurul avantaj propus de aspirator.

Poze cu aspiratorul cu filtrare prin apă

Thomas Perfect Air Allergy Pure

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aspiratorul este unul fără sac, ceea ce înseamnă că praful se strânge într-un recipient care trebuie golit periodic. Însă, în cazul aspiratprului de față, acest recipient conţine şi apă, ceea ce înseamnă că înainte de a fi eliminat, tot praful, polenul şi mizeria sunt filtrate prin apă, fapt benefic pentru cei care suferă de alergii. Evacuarea se face prin golirea rezervorului de apă, o soluţie care elimină aproape complet orice problemă legată de alergie.

În rest, aparatul funcţionează aşa cum o face orice aspirator obişnuit, chiar dacă nivelul său de performanţă este unul superior. Are o putere de 1700 de waţi şi o greutate de 7 kilograme, ceea ce reprezintă, de fapt, cam singurul său punct negativ. Însă era de aşteptat ca un aspirator care conţine şi un rezervor de apă să fie unul mai greu, deşi acest lucru îl face mai dificil de utilizat pentru copii sau bătrâni.

Capacitatea de colectare este de aproximativ 1.8 kilograme, atât cât este cea a rezervorului de apă. Un avantaj este acela că lungimea cablului este una considerabilă, de 8 metri, în timp ce, cu toate accesoriile montate, aspiratorul poate chiar să atingă o suprafaţă de lucru de 11 metri, cifră impresionantă de altfel.

În ceea ce priveşte accesorizarea, odată cu noul aspirator găsim mai multe perii, pentru diferite utilizări. Astfel, pot fi utilizate perii precum cea pentru mochetă şi parchet, dar şi pentru canapea sau spaţii înguste. Tubul de aspirare telescopic este unul mai special, cu protecţie pe margini, în timp ce roţile au posibilitatea de a fi acţionate în toate direcţiile.

Păreri pro şi contra

Pro

 • aspirator cu filtru de apă pentru persoanele care suferă din cauza alergiilor
 • capacitate de colectare rezonabilă
 • acoperă o suprafaţă foarte mare
 • are accesorii diverse, perii multiple pentru multe suprafeţe şi roţi care pot fi acţionate la 360 de grade

Contra

 • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de aspirare - 9.4
Accesorii - 9.4
Greutate - 9.2

9.3

O alegere eficientă

Thomas Perfect Air Allergy Pure este unul dintre cele mai bune aspiratoare de pe piată, ce te ajută să ai casa curată în permanență.

Vezi detalii
User Rating: 3.55 ( 8 votes)

9 comentarii


 1. Am cumpărat recent un Thomas Allergy Family și sunt impresionat de câte funcții, accesorii, filtre are – la început pare într-adevăr îngrozitor, dar după un timp știi la ce se folosește, merită să petreci un moment citind instrucțiunile, efectul de curățare este grozav!”

 2. Plănuiesc să cumpăr un aspirator nou, echipamentul meu vechi nu mai funcționează. Voi adăuga că sunt alergic și mă gândesc la Thomas Allergy Pure – îmi poate recomanda cineva?

 3. Sunt alergică și din cauza asta am multe probleme, Datul cu aspiratorul a fost dintotdeauna un coșmar pentru mine… am cumpărat Thomas Allergy Pure și acum am senzația că pot suporta mult mai ușor curățenia din fiecare sămbătă.

 4. Mă gândesc la Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends, deoarece un aspirator obișnuit nu poate face față părului – fac curățenie la nesfrărșit  Am auzit că acest model funcționează. Ați recomanda?

 5. Vă mulțumesc foarte mult pentru recomandarea aspiratorului THOMAS AQUA+ MULTICLEAN X10 PARQUET. Niciodată nu am avut un dispozitiv mai bun, datorită căruia, curățenia este, mai rapidă, mai ușoară si mai eficientă.

 6. AJUTOR!!! Pisica noastră cu blana albă iubește canapeaua noastra neagră, care acum e plină de părul ei. Ce aspirator poate curăța și reîmprospăta canapeaua noastră????

 7. În prezent am acasă un teckel frumos :3 Până una alta, nu este nici o tragedie în ceea ce privește curățarea părului lăsat de aceasta pe mobilă și covoare. Anterior, timp de 7 ani am avut-o un spitz, deci fără comparație. În general, ultimii 2 ani au fost deja fără probleme, deoarece am cumpărat un aspirator al companiei Thomas pentru păr de animale și numai el a salvat situația ehh. Era un Pet, sau cam așa ceva, must have pentru cineva, care are muuuultă fericire păroasă acasă :)

 8. din clipa când am rămas mamă, un aspirator obișnuit nu mai e suficient pentru mine …mai ales de când copilul meu mănâncă singur. sosul sau ciocolata pe canapea este viața mea de zi cu zi :D dacă nu ar fi Thomas AQUA + MULTICLEAN X10 PARQUET, probabil că aș înnebuni :D aspiră chiar și cele mai mici fărâmituri și spală tapițerie și covoare, îl recomand!

 9. Buna ziua,
  Va rog sa ma ajutati sa gasesc un set de filtre pt. aspirator Thomas Aqua +. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.