Tesla Model S și Model X din nou cu volan rotund!

Dacă în 2021 volanul modelelor Tesla Model X și Tesla Model S fusese înlocuit cu unul ce ducea mai degrabă către ideea de manșă a unui avion, ei bine se pare că nu toți utilizatorii sunt încântați de această idee. Motiv pentru care mai nou cele două mașini pot fi comandate fie cu volanul actual, fie cu cel clasic, rotund.

Ce trebuie să știe aceștia este faptul că deși vor primi volanul rotund, nu vor primi și manetele de pe laterale, așa cum veneau autoturismele până în 2021. Atât semnalizarea cât și schimbarea modurilor de condus sunt opțiuni ce vor fi integrate pe volan, cum vedem în prezent la cele două autoturisme Tesla.

Alegerea variantei cu volan rotund nu va însemna un cost adițional și nici un timp mai mare de așteptare pentru livrarea autoturismului.

Așadar pentru cei ce nu se pot obișnui cu ideea unui alt tip de volan în afara celui clasic și își doresc o Tesla Model S sau una Model X, iată că 2023 vine cu vești bune, iar pentru Tesla Model 3 și Tesla Model Y, anul acesta se anunță a fi un an al schimbărilor, căci se aude în târg că noile modele vor veni cu un facelift interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.