Tesla Model 3 – când se va lansa și ce preț va avea?

La finalul acestei săptămâni se va începe producția mult așteptatului Tesla Model 3, Elon Musk a făcut anunțul pe Twitter.

tesla-model-3

De la o lună la alta, producția de autoturisme va crește considerabil. Dacă în august se preconizează că vor fi realizate 100 de autovehicule, în septembrie se anunță o cifră de 1500, iar ulterior 20.000 de mașini produse lunar până la sfârșitul anului. Cei de la Tesla își propun ca până în 2018 să ajungă la o cifră de 500.000 de autoturisme produse pe an.

tesla model 3

Despre Tesla Model 3, Elon Musk spunea în 2016 că va fi cea mai bună opțiune de 35.000 de dolari de pe piață. E adevărat, nu poate fi customizat la fel de mult ca și modelele anterioare, doritorii putând să-și aleagă doar partea pe care să fie amplasat volanul și culoarea mașinii. Cu toate acestea, deja s-au înregistrat peste 400.000 de precomenzi pentru noul Tesla Model 3.

Având în vedere că modelele lansate anterior, Tesla Model S și Tesla Model X sunt mașini al căror preț se învârte în jurul sumei de 100.000 de dolari, noul Tesla Model 3 se dovedește a fi un proiect ambițios, un autoturism prin care Tesla și-ar putea mări considerabil portofoliul de clienți, asigurându-și în felul acesta încasări frumoase pe viitor.

Odată cu anunțarea noului model, Musk a mai precizat și faptul că primii 30 de clienți ai celei mai accesibile variante Tesla vor avea acces la petrecerea de lansare, unde li se vor înmâna și cheile autoturismelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.