Tesla Model 3 în România – preț de la 34.970 euro!!!

Mașinile electrice devin tot mai populare în România, iar vestea că Tesla a ajuns și la noi în țară și că a deschis lista de comenzi pentru clienții locali, face ca interesul pentru această categorie de mașini să crească și mai mult. Mai mult de atât compania americană anunță și deschiderea unui punct de service până la finalul anului. Yuhuu! De când așteptam asta…
Așadar, de acum comenzile pentru o Tesla vor decurge mult mai ușor. Poți alege să plătești fie cash, fie leasing.

Bun, bun, Tesla a ajuns în România, dar halatul, cât e halatul? Păi, dacă punem la socoteală bonusul de 10.000 euro oferit de statul român, cel mai accesibil autoturism este Tesla Model 3(unul dintre cele mai populare autoturisme din Europa), cu un preț de pornire de 34.970 euro, iar livrarea se va face începând cu luna septembrie.

Ce putem să ne mai dorim când vine vorba de mașini electrice? Drumuri line și stații de încărcare cât mai multe.
Tesla deja a început să pună umărul la dezvoltarea infrastructurii pentru mașinile cu zero emisii. Deja au finalizat două stații de încărcare, una în București și cealaltă în Timișoara, urmând să deschidă alte două stații în Sibiu și Pitești până la începerea livrărilor, iar în trimestrul 4, urmând să ajungă și în Constanța. Așadar, în următorii ani avem toate motivele să alegem modelele electrice în defavoarea celor pe carburant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.